Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk - Old & NotoriousOld & Notorious 1-2

02:34 pelin ensimmäinen laukaus, jonka metallurgin molka hoitaa varmasti
TöööT, ensimmäinen erä paketissa. Kummallakaan ei ensimmäisessä erässä kummoisia maalipaikkoja. Melko tunnusteleva ensimmäinen erä tälle otteluparille
Noppanelikko saanut hyvin pidettyä metallurgin miehet kiinni metallurgin hyökkäyksiinlähdöissä, ylimääräistä tilaa juurikaan ole.

MM saves: 1, poss 46%
O&N saves: 3, poss: 53%

2.Erä

Random kehiin, Teemu penkille

01:12 zudorimo tällää melko kaukaa etunurkasta limpun sisään, hieno veto. Maali tuo varmasti lisää virtaa peliin
02:29 sambu2 pääsee vetämään pisteeltä, huig peittää vedon kuitenkin hyvin
03:20 metalllrugin 3vs2-hyökkäys kuivuu vähän kokoon, zudorimo pääsee vetämään heikosta paikasta ohi maalin
04:40 random ajaa maalille ja herättää joukkuettaan pikku kahakalla. vahinko violent.
tööt, nopat hallitsi erää hienokseltaan, mutta maalit ratkaisevat.

mm saves: 2, poss 45% points: jonkka 0+1, Zudorimo: 1+0, Kap: 0+1
O&N saves: 1, poss 54%

3.Erä

Teemu kentälle, sambu2 juomatauolle

minuutti pelattu, nopat pyörittävät kiekkoa metallurg alueella, mutta eivät pääse maalipaikoille
03:19 nooooin, peli 1-1 Schizo tällää Teemun ja randomin esityöstä pelin tasoihin!!!
05:05 1-2!! randomille merkitään maali, vaikka Schizo sen selvästi ohjaa luistimella (ei potkuliikettä)
05:43 metallurg saa aloituksen noppapäätyyn jonka kap voittaa, syöttää huiglle mutta veto blokkiin
töööööööööööööt! tiukka, melko tapahtumaväritönpeli takana.

MM saves: 2, poss 36% points jonkka 0+1 zudorimo 0+1 kap 0+1
O&N saves: 4, poss 63% points Schizo 1+1, teemu 0+1, random 1+1

MVP: Juus0
Tuomari: adihasIa
Lisätty: 30.10.2013 20:57