Tilastot

FC MalPoFC MalPo - Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 2-5

Tehopisteet

FC MalPoFC MalPo
Fallen 2+0=2
flooti 0+0=0
Kruuna 0+0=0
Mkunho 0+1=1
mumm 0+0=0

Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM
Hossa 1+0=1
Jackal 0+2=2
Koala 3+2=5
lasse89 1+1=2
Ookke 0+3=3

Raportti
1. erä

1-0 by Fallen (miska)

2.erä

1-1 by lasse89 (Jackal, Koala)
1-2 by Koala (Ookke)

3.erä

1-3 by Starchild (Koala, Ookke)
2-3 by Fallen
2-4 by Koala (lasse89)
2-5 by Koala (Jackal, Ookke)

Ennen ottelua Ubula kohautti koko kiekkokansaa ja päätti häipyä VZEM:n riveistä, koska oli kyllästynyt VZEM:n ainaiseen angstaamiseen. Ottelu kuitenin saatiin aluille ja alku oli tasaista puurtamista ja erän puolivälissä FC Malpo siirtyi Fallenin maalilla 1-0 johtoon.

Toiseen erään kentällä nähtiin sisuuntunut VZEM ja he saivatkin luotua monta maalipaikkaa ja lopulta kova painostus tuotti tulosta lasse89:n purjehtiessa kolmen Malpo-puolustajan välistä ja tuikaten taululle luvut 1-1. 1-2 maalia ei kauaa tarvinnut odotella, kun Koala iski hurjan lämärin Ooken syötöstä. Malpon ainoa valopilkku toisessa erässä oli flooti, joka pelasti muutaman 2vs1 -tilanteen ja käynnisti näin vastahyökkäyksen, mutta ne tyrehtyivät "Kaalin" ollessa muurina oman maalin edessä.

Kolmannen erän alku muistutti toista erää, sillä VZEM painoi kovasti päälle. Painostus palkittiin jälleen, Starchildin laukaistua b-pisteeltä hienon laukauksen Koalan vielä hienommasta syötöstä. Aivan erän lopussa Malpo alkoi saada painetta VZEM:n maalille ja Fallen saikin tehtyä 2-3 kavennuksen. Tilannetta edelsi flootin pull-sekoilu, jossa kolmeen otteeseen Malpo pullasi, mutta aina flooti sai söhlittyä maalivahdin takaisin maalille ja tämä aiheuttikin katsomossa hymynaamoja. Malpon maalin jälkeen VZEM pääsi 2vs0 -hyökkäykseen, jossa Koalalla oli helppo työ iskeä kiekko reppuun lassen syötöstä ja iskeä viimeinen niitti Malpon arkkuun. Aivan ottelun lopussa Koala pääsi vielä kaunistelemaan numeroita 2-5:n, hänen tehdessä ottelun kolmannen maalin.

Tähdet:

*** Koala - Loistava peli Koalalta, mutta paikkoja olisi myös ollut jopa viiteen maaliin, mutta kyllä kai tämäkin riittää.

** flooti - Oli mielestäni Malpon ainoa valopilkku pelastaen monen monta 2vs1:stä, sekä lopun sekoilu oikeuttavat kahteen tähteen.

* Jackal - Oli kuin muuri VZEM:n maalilla
Tietoja
Tuomari: Mauska
Lisätty: 21.02.2006 23:42

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.