Voodoo PeopleVoodoo People 3 1 2
Old & NotoriousOld & Notorious 3 1 3
Voodoo PeopleVoodoo People 46% 44% 48%
Old & NotoriousOld & Notorious 53% 55% 51%
Kiekko.tk, Helsinki. Tervetuloa kisastudioon. Alkamaisillaan on yksi tämän liigakauden viimeisimpiä otteluita. Mittaa toisistaan ottavat Voodoo People ja Old & Notorious. Peli on Voodoolle kauden tärkein, sillä voitolla he pääsevät pudotuspeleihin ja häviöllä he joutuvat liigakarsintoihin.

00:37: -piku- on lähellä tehdä maalin
01:48: violent behavior by Arola - Fice vetää siniviivalta pommin Arolan ollessa maskissa, mutta kiekko menee maalivahdille
02:06: offside by Old & Notorious - hyökkäys, joka päättyy paitsioon
02:09: Old & Notorious voittaa aloituksen, mutta hyvälle maalintekopaikalle ei päästä ennen puolustuksen kiekonriistoa
02:55: offside by Voodoo People - Oldit yrittävät hakea hyökkäystä, karvaus päättyy Voodoon paitsioon
04:31: sambu2 pääsee läpiajoon, mutta vetää kiekon päin maalivahtia
04:46: 1-0 by Shefki (1+0) -piku (0+1) Fice (0+1) - -piku- syöttää maalille, veto osuu Juus0on ja ohjautuu aivan maaliviivalle, mistä Shefki laittaa kiekon maaliin
05:50: Arola syöttää maalille, mutta kiekkoa ei saada maaliin. Shefki purkaa tuttuun tapaan raivoaan pahoinpitelemällä maalivahtia, ja kiekko annetaan symboolisesti vastustajille, vaikka peliaikaa onkin jäljellä vain muutaman sekunnin verran

Ensimmäisessä erässä Voodoo hallitsi peliä 46% ajasta ja Oldit 53% ajasta. Molempien joukkueiden maalivahti torjui erässä kolme kertaa. Vaikka Oldit hallitsevat peliä, tuntui suurin osa ajasta menevän hyökkäyksen rakentamiseen lähinnä omassa päässä ja keskikentässä. Voodoo sai aikaan enemmän vaarallisia paikkoja, mistä joukkueen aloitusmaali syntyikin. Peliaikaa on kuitenkin vielä jäljellä vaikka kuinka, joten mitä vain voi tapahtua. Fakta on kuitenkin se, että Voodoolla on panoksena playoff-paikka ja Oldeilla vain oma kunnia, joten ainakaan allekirjoittanut ei usko, että Voodoo sortuu turhiin virheisiin.

Erä 2
00:00: Voodoo saa kiekon aloituksesta ja lähtee hyökkäykseen, josta muodostuu nopeasti vastahyökkäys
00:47: Schizo tunkee itsensä lähelle maalivahtia ja yrittää zippailla kiekon maaliin, käy todella lähellä
01:12: Voodoolla on kiekoton pelaaja Oldien alueella ja kiekollinen pelaaja yrittää luistella alueelle, summeri soi
01:27: random syöttää sambulle paitsioon ja tuomari puhaltaa pilliinsä
01:36: Maalilla on tilannetta päällä ja kiekko menee Juus0lta maalivahdille, -piku- tönäisee maalivahtia ja saa syytteen pahoinpitelystä
02:22: sambu2 yrittää heittää kiekkoa maalille randomille, mutta veto saavuttaa Voodoon puolustuksen
02:52: -piku- kikkailee paitsioviivan tuntumassa ja laittaa tuomarin hommiin
03:39: -piku- yrittää päästä vetopaikalle, mutta veto jää pannukakuksi
03:20: Shefki vetää maalille, mutta Oldien puolustus kestää
03:47: Shefki vetää maalille, kiekko vetäytyy maalivahdille ja maalivahti päättää pitää kiekon. Shefkin tuttu "teille" on luettavissa chattilaatikosta
04:11: -piku- on jälleen yrittämässä maalia, mutta epäonnistuu
04:20: Fice vetää viivalta (metrin päässä olevaa Oldien pelaajaa päin)
04:34: Juus0 yrittää yllättää, mutta veto jää heikoksi

04:43: Schizo saa kiekon aloituksesta, mutta zippaa hätäisesti maalivahtia päin
04:54: sambu2 vetää kiekon ränniin
05:15: random yrittää päästä vastustajien läpi, mutta menettää
05:27: Fice vetää Oldien alueella zipin Oldien puolustukselle
05:51: sambu2 yrittää vetää b-pisteeltä, mutta kunnon vetoa ei saada aikaan
05:55: 1-1 by sambu2 (1+0) - sambu2 tekee vanhanaikaisen!

Voodoo hallitsi peliä 44% ajasta ja Oldit 55%. Molemmat maalivahdit torjuivat jälleen saman verran, tällä kertaa tosin kumpainenkin vain kertaalleen. Vaikka Voodoo saikin useita maalintekopaikkoja toisessa erässä, oli suurin osa niistöä kohtuu huonoja yrityksiä. Mitään sen vaarallisempia tilanteita ei tullut kummallakaan alueella, mutta Oldit saivat aikaan selvästi parempia hyökkäyksiä verrattuna ensimmäiseen erään. Kolmanteen erään lähtetään kutkuttavasta 1-1 -tasatilanteesta.

Erä 3
00:00: Voodoo voittaa aloituksen ja lähtee metsästämään pleijaripaikkaa
00:30: Kukaan ei saa kiekkoa kiinni, ja se lipuu Voodoon pitkäksi kiekoksi
00:41: sambu2 vetää hieman lähempää kuin b-pisteeltä, mutta veto ei mene maaliin
00:52: Schizo yrittää syöttää sambulle maalille, veto ei mene perille
02:06: Schizo pääsee 1vs1-tilanteeseen Arolan kanssa, mutta Arola riistää kiekon
02:18: Häslinkiä Oldien maalille, -piku- saa jälleen kerran syytteen väkivaltaisesta käytöksestä
02:46: sambu2 yrittää karata läpiajoon, mutta syöttöä ei saada perille
03:06: sambu2 yrittää vetää, mutta vihu pääse eteen
03:14: 1-2 by sambu2 (2+0) Schizo (0+1) random (0+1) - Schizo vetää hienon zipin maalin eteen, minkä sambu2 ottaa kiinni, lataa rauhassa ja vetää maaliin. Sulaako Voodoon haaveet pudotuspelipaikasta?
03:33: Voodoo yrittää heittää kiekkoa maalille, muttei onnistu.
03:57: Zippailua kasan keskellä, kiekko Voodoon päätyyn

04:36: Fice yrittää vetää vaarallisesti kiekkoa maaliin Shefkin ollessa maskissa, mutta kiekko jää puolitiehen
05:00: Oldien hyökkäys, random yrittää ratkaista mutta veto päin maalivahtia
05:02: sambu2 pahoinpitelee maalivahdin
05:27: Oldeille pitkä kiekko ja Voodoolle viimeiset hetket tasoittaa.
05:32: sambu2 syöttää Schizolle läpiajon
05:36: 1-3 by Schizo (1+1) sambu2 (2+1) - Schizo viimeistelee kiekon maaliin hämylaukauksella
04:49: Schizo avaa sambulle ja randomille onen
05:55: 1-4 by random (1+1) sambu2 (2+2) Schizo (1+2) random osuu kuin osuukin onesta

Viimeisessä erässä Voodoo hallitsi peliä 48% ajasta ja Oldit 51% ajasta. Voodoon maalivahti torjui kahdesti ja Oldien maalivahti kolme kertaa. Peli oli yllättävän rauhallista. Allekirjoittanut olisi odottanut Voodoolta parempaa peliä, sillä peli oli kuitenkin heille luultavasti kauden tärkein. Voodoo on ollut tunnetusti joukkue, joka pelaa vasta pudotuspelit tosissaan, mutta tällä kertaa vauhti ei riittänyt sinne saakka. Oldit puolustivat kohtalaisen hyvin, mikä ratkaisikin lopulta heidän voittonsa. Huomattavaa on myös se, että Voodoolla ei ollut viidettä pelaajaa, joka olisi voinut ottaa maalivahdin pois.
Tuomari: Teemu
Lisätty: 13.10.2013 23:22