Neal ChaucerNeal Chaucer 3 0 1
PePoPePo 1 3 1
Neal ChaucerNeal Chaucer 48% 55% 45%
PePoPePo 51% 44% 54%
Tervetuloa kaikki krapulaiset rontit. Alkamaisillaa on kiihkeä ottelu, jossa vastakkain asettuvat Neal Chaucer ja PeeloPojat. PePolle ottelu on runkosarjassa viimeinen, Nealeilla otteluita on jäljellä tämän jälkeen vielä yksi. Tällä hetkellä PePo löytyy runkosarjan piikkipaikalta, Nealit vaatimattomammin sijalla kahdeksan. Voitto on siis elintärkeä Nealeille, jotka taistelevat pleijaripaikasta HC Tyrmäyksen kanssa. PePo lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, toki hyvä sijoitus saattaa aiheuttaa takki auki -efektin, jonka ansiosta Nealeilla on hyvä tsäänssi ottaa pisteet kotiin. Kotijoukkueen ongelmaksi tosin saattaa koitua maalinteko, joka on ollut tällä kaudella varsin vaatimatonta. Tehtyjä maaleja toiseksi vähiten (29) runkosarjassa tähän mennessä. PePo sen sijaan on tehnyt toiseksi eniten (53), vain yhden vähemmän kuin CoH. Mutta mitä tahansa voi tapahtua tässä ihmeellisessä internetkääkkäpelissä, joten eiköhän katsota mitä ottelu tuo tullessaan!

1. Erä

0:40 PePo aloittaa sähäkästi ja NC:llä on vaikeuksia pitää rivinsä kunnossa.

1:44 1-0 by Xirean (Ilja, apina)
Veto suhteellisen kaukaa, mokke jäätyilee maassa hämmästyttävän pitkään ja lopulta Xirean onnistuu kuljettamaan kiekon tyhjään maaliin. Ehdottomasti taitomaali.

2:28 Yojimbo huutelee katsomossa sopupeliä.

3:02 2-0 by Xirean (apina, Archuleta)
2vs1-hyökkäys. Apina syöttää Xireanille joka tällää voimalla etukulmasta sisään.

4:01 hari keskittää maalille ja kiekko on lipua jonkun perseen kautta maaliin. Molari kuitenkin sen verran hereillä, että kavennusta ei nähdä.

05:21 2-1 by miktok (hari)
Ahosen kiikariveljekset tehokkaana. Miktok tulee VOIMALLA keskelle ja tarkka kuti etukulmaan tolpan kautta livahtaa sisään. Jännitys tiivistyy.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** NC saves: 3, poss: 48%
*** PPO saves: 1, poss: 51%

PePo aloitti erän kovalla prässillä ja olikin selvästi niskan päällä ensimmäiset puolitoista minuuttia. Tämän jälkeen NC iski kaksi maalia, sai pepolaiset turhautumaan ja hallitsi peliä. Lopussa PePo kavensi ja sai selvästi lisäpuhtia pelaamiseen. NC:llä on selvästi todella kova voitonnälkä ja PePon täytyykin koittaa välttää turhautumista ja syöksymistä, muuten peli on selvä.

2. Erä:

1:52 3-1 by apina (Ilja)
apina pääsee kuin varkain hyvälle tontille, semisti ripuliranteinen löysä lehmänhenkäys kuitenkin osoittautuu liian pahaksi kudiksi pepon molarille ja kierro lirahtaa patjan päältä maaliin.

2:33 Archuleta pääsee vetämään b-pisteeltä. Ei mene. Yllättyneet: -

2:49 3-2 by Reto (miktok, hari)
Harilta syöttö miktokille joka jatkaa suoraan kovan vetopassin maalille ja Retolla on helppo työ kuljettaa kiekko tyhjään maaliin.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** NC saves: 0, poss: 55%
*** PPO saves: 3, poss: 44%

Toinen erä saatu päätökseen. Erä oli varsin sekava, kumpikaan ei varsinaisesti hallinnut peliä. Molempien peli oli sekavaa, haparoivaa ja helppoja virheitä tuli reilusti. Lähdetään viimeiseen erään.

3. Erä:

1:01 Archuleta pääsee vetämään b-pisteeltä. Ei vieläkään mene. Perus.

Tasaista pelaamista. Ei mitää säväyttäviä hetkiä...

Erän lopussa PePolla mylly, ei maalia.

*** GAME OVER
*** NC saves: 1, poss: 45%
*** PPO saves: 1, poss: 54%

Ja näin on ottelu taputeltu. Voittajaksi selviytyi Neal Chaucer! Lämpimät ja pullantuoksuiset onnittelut heille. PePon pelistä puuttui terävyys, syynä varmaan jo aikoja sitten varmistunut pleijaripaikka, joten mitään pakko voittoa ei ollut tarvetta lähteä hakemaan. Tietenkin ensimmäisen kierroksen vastusta ajatellen voitolla olisi saattanut olla jotain merkitystä. Archuleta oli jälleen tehoton.