Siniviiva HTSiniviiva HT 5 3 8
KnightclubKnightclub 9 4 2
Siniviiva HTSiniviiva HT 48% 55% 61%
KnightclubKnightclub 51% 44% 38%
Ykkösdivarin playoffien kiihkeän taisteluparin Siniviiva HT - Knightclub 3. ottelu on valmiina alkamaan. Siniviiva HT:lla on paikka laittaa Knightclubin ritarit puhaltelemaan rantapalloja nolosti jo syyskuussa. zibbi on ollut ottelusarjassa melko sähäkkä, vaikkakin edellisessä ottelussa tunaroi melkoisen läjän avopaikkoja. Siniviiva HT on panostanut hallin järjestysmiehiin, sillä Toddin ragequitatessa SHTn viimeisessä harjoitusottelussa epäilykset nuuskan ilmestymisestä jäälle kasvoivat räjähdysmäisesti.

1. erä:

En voi olla huomaamatta Nastolassa olevaa maanjäristystä, sillä zibin hiirikäsi tärisee melkoista tahtia. Knightclubin pelaajat menee näissä aivan solmuun, ja ajassa 1:21 zibbi tulee kolmen miehen läpi, pamauttaa b-pisteeltä kovan kudin, maalivahdilla kuitenkin hyppykeppi mukana ja torjuu, ripari kuitenkin suoraan ypen lapaan ja maestrohan ei näistä erehdy: 0-1. Siniviiva HT jatkaa tiukkaa otettaan pelistä, ja zibbi on vetänyt vähintään 4 kertaa jo kun erää ei ole pelattu edes puoltakaan. Ajassa 3:08 uskomaton nukahdus KC:n hyäkkäystriolta 3v1 tilanne josta zibbi pelaa Kanerille ja yarkko saa luvan olla KCn antisankari ja täätätä kiekon tyhjään etukulmaan. Maali merkitään Kanerille ja syättäpisteet zibbi-kretu. Ajassa 4:12 kuitenkin Sharinkin otsarypyt alkavat inan kadota, kun pienen myllytyksen seurauksena Fraid pääsee laukomaan, maalivahti potkaisee kiekon suoraan ubelille joka saa luvan iskeä uskomattomalla soololla kiekon tyhjään siniviiva-maaliin: 2-1. Ajassa 5:20 kuitenkin yppe pääsee yllättämään b-pisteeltä ja tirvaisemaan kiekon millintarkasti puumailallaan ohi ritarimaalivahdin: 3-1. Ei syättäjiä. Ei kauaa kulu tästä kuitenkaan, KC antaa paineen SHTn päätyyn ja kretulla läytyy lusikalliset housuista, Fraid huomaa tämän ryästää kiekon ja zippaa kiekon maalivahdin ulottumattomiin läheltä yläläskiin ja peli on ensimmäisen erän jälkeen 3-2.

saves SHT 5 KC 9

2. erään Zibbi haluaa jo uskomattoman kiireellisellä tahdilla, lienee itse marsalkka Mannerheim huutamassa takaisin armeijan leipiin. Tuomarille huudetaan herjoja, kurinpidon käsittelyyn tapaus satavarmasti menossa.

Ajassa 1:29 Toddin heittäessä jo rantapalloja kehiin, KC heittää ne takaisin ja uskomattoman kuvion päätteeksi ubel vetää rystylämyllä maalivahtia päin, joka tarjoaa vuosituhannen riparin Fraidille joka saa lirauttaa lampaankullin tyhjään maaliin: 3-3. Syättäpisteet ubel-Spears. Todd pääsee heti heittämään kuitenkin rantapallot takaisin ajassa 2:39 kun zibbi pääsee heittämään divisioonakeskityksen ristikulmasta mestarille joka viimeistelee hattutemppunsa ja SHT on jälleen kiinni voitossa. Keskityksiä sataa heti perään lisää, mutta näistä ei kuitenkaan maalia tule. Vaan ajassa 4:06 tuleekin kun Fraid tekee tylysti kretusta näkymättämän miehen ja laittaa keskityksen kretun läpi ja ubel on tikku ojossa siellä missä kuuluu: 4-4. Ja heti perään laulaa lisää: Fraid ryävää kiekon keskialueella, luistelee uskomattomalla nopeudella SHTn puolustukselta karkuun ja satavarma pämpeli läpiajosta: 4-5. Vaan lisää nukahduksia tulee, tällä kertaa KClta juuri ennen erän loppua Kaner pääsee syättämään maalin edustalla olevalle ypelle ja maestro jälleen tyhjät edessään, eikä vieläkään erehdy: peli toisen erän jälkeen käsittämättämät 5-5! Erityismaininta zibille, jonka maalintekoprosentti ottelussa on soikea 0.

saves SHT 3 KC 4

Ennen kolmannen erän alkua päätuomari meinaa iskeä ypelle käytäskympin, mutta säästää ypen ratkaisevalta, pelikiellon tuovalta käytäsrangaistukselta. Viimeinen erä alkaa.

Kun viimeistä erää pelattuna 0:45 Kanerin uskomaton syättä keskustaan zibille onnistuu, ja viimein tämä Nastolan norbo saa ujutettua kiekon täysin tyhjään maaliin - kretu saa huudettua itselleen ratkaisevan kakkossyätän. Tilanne 6-5. Kellot pysähtyvät jälleen, aikaan 3:11 kun zibbi avaa yppe ottaa maagisella taidokkuudella kiekon haltuun, karkaa läpiajoon ja vie maalivahdin lähes katsomoon saakka ulapalle ja iskee kiekon tyylillä etukulmaan: 7-5. Kellot pysähtyvät taas ypen toimesta, aikaan 3:58 kun maestro pamauttaa jo tuplahatut, ja näyttää orjilleen (zibbi) kuinka niitä maaleja tehdään. Peli 8-5, syätät kanerille ja zibille. 4:51 tulee jälleen maali:
Kaner harhauttelee koko KCn porukan ulapalle ja jysäyttää kiekon vielä maaliin syäden syättäpisteet: 9-5. Todd ehtii iskemään jo hiekkalaatikkohiekat tilaukseen KCn hallille ämpärien kera. yppe rumentaa lukemia vielä ajassa 5:41 b-pisteeltä, ja uskomattomat 7+0 tehot ovat valmiit. Ottelu päättyy, Spears itkee maalivahdista.

saves SHT 8 KC 2

Ottelun tähtiä jakaessa ei kauaa tarvitse miettiä, kuka ansaitsee suurimman tähtisaaliin. Maestro näytti, mikä on miehiään ja tylysti riisui ritarit haarniskoistaan
kalukukkaroihin ja passitti Kalajoen hiekoille. yppe ei vihua säälinyt, eikä häntä varmasti kiinnosta tuleeko KCn väki lomilta takaisin pallit sinertävinä.

Kaksi tähteä ansaitsee hyvän pelin pelannut Fraid, joka oli päävideotuomarin katsoessa ottelun koosteen, KCn paras pelaaja ottelussa. Hyvät tehot 3+1.

Viimeinen, yksi, ruskea tähti annettakoot zibille, joka ahkerasti kulutti Knightclubin maalivahdin räpylää. Kuitenkin loistava peli jantterilta, tehoilla 1+5.

Kiitän ottelusta, ajakaahan varovasti kotiin. (Archuleta tuomaroi)
Tuomari: zibbi
Lisätty: 25.09.2013 13:15