NightmareNightmare 4 1 5
ReisitanssiReisitanssi 4 5 2
NightmareNightmare 56% 47% 53%
ReisitanssiReisitanssi 43% 52% 46%
Ottelun selkeä ennakkosuosikki Nightmare aloitti ottelunsa vahvalla painostuksella, mutta tuloksetta. Resistanssi painoi päälle kovaa tahtia ja vakkei maalikellot soinut eikä Väii repinyt hiuksiaan päästä oli saldona 4 vaarallista laukausta. Ottelusta voi tulla erittäin kiihkeä ja tunteita nostava kamppailu tältä näkemältä.

Suunta muuttui vaikkei yllepan lyhty vielä syttynytkään, mutta Jebsun kahdella osumalla Nightit siirtyvät vahvaan 2-0 johtoon. Resistanssin erä oli vaisu, vain yksi laukaus kohti maalia. Auttaako lampunhenki tai mikään muu yliluonnillinen enään Resistanssia kirimään tuota eroa vai onko se menoa nyt?

yllepan pehmeät kädet tuovat joukkueelle jo 3-0 johdon heti alussa, mutta heti perään LAAWD kaventaa pelin 3-1 Elegancen ja Mapan esityöstä.
Loppu erä sujui maaleitta, LAAWDin järjestelmä ylikuumeni ja tilalle luisteli jerss joten pakka meni sekaisin loppukohden joka saattoi vaikuttaa pelin lopputulokseen.

Kooste.
Hyvää lätkää, katsomisen arvoinen ottelu ja experterin kommentilla päätämme tämän raportin.