soopa 0+2=2

Los Amigos ja Team Jupiter kohtasivat runkosarjassa ensimmäistä kertaa.

1. Erä:

5.00 0-1 gunner (soopa, C.Murphy)

Ottelun alku on tiukkaa puolustamista. Ensimmäisellä minuutilla Amigos-pakki avaa kuitenkin loistavasti ja Gwarth saa hyvän maalintekopaikan, tällä kertaa tuloksetta.
Ottelun ensmmäinen maali syntyy viiden minuutin kohdalla, soopa syöttää gunnerin toistamiseen vapaaksi Amigos alueella ja gunner rankaisee hyvällä laukauksella. Erän lopussa karvis löytää hyviä kikkoja, mutta ei saa maalia aikaiseksi.
Amigosit hallitsivat erää hienoisesti.

2. Erä:

1.03 1-1 ftaaby (karvis, timtim)
5.33 2-1 Japsu

ftaaby avaa Los Amigosin maalihanat ansaitusti toisen erän alussa. timtim heittää kiekon maalille ja ftaaby yhdessä karviksen kanssa survovat maalin. Toinen erä on kauttaaltaan selvää Amgios hallintaa, mutta todellisia paikkoja ei tule. Lopulta erän lopussa Japsu kuitenkin yllättää ja pääsee vapaana maalin eteen, 2-1.

3. Erä:

1.01 3-1 Gwarth (timtim)
3.07 4-1 timtim (Gwarth, ftaaby)
5.27 4-2 gunner (soopa, C.Murphy)

Kolmanteen erään lähdetään jännittävässä 2-1 - tilanteessa. Ottelun kolmas erä ei ole kuitenkaan niin jännittävä sillä Amigosit ratkaisevat ja painostavat heti erän alussa. Gwarth iskee ottelun ainokaisensa nousemalla maalin nurkalta ja laukaisemalla kiekon varmasti maaliin. Molemmat joukkueet esittävät kentällä hyvää syöttöpeliä. Timtim pääsee nautiskelemaan ottelun komeimman maalin. Vastahyökkäyksestä Gwarth tarjoilee pitkän syötön takanurkalle josta timtimin on helppo kiekko reppuun laittaa. Selvän 4-1 tilanteen jälkeen viimeisetkin sumput puolustuksessa aukeavat ja molemmilla joukkueilla on lukuisia paikkoja lisämaaleihin. Ottelun viimeisen maalin iskee gunner, joka saa syötön soopalta hyvään paikkaan. Viimeisillä sekunneilla timtim pääsee vielä läpiajoon, mutta ei tee maalia.