PePoPePo 0 0 2
Old & NotoriousOld & Notorious 0 3 5
PePoPePo 58% 50% 41%
Old & NotoriousOld & Notorious 51% 49% 58%
Aamun vapinat ovat kääntyneet iltaan ja on aika taistella elintärkeistä pisteistä Kiekkoliigassa! Vastakkain tässä kiihkeässä ottelussa asettuvat kiiimaharin luotsaama PeppuPojat ja Old & Notorious. PePo on saanut armeijan harmaissa hajoilevan (aamuja :) Naapin illan pelaavaan kokoonpanoon. Saapi nähdä tuottaako poika tulosta.

1. Erä:

Katsomossa puidaan miktokin känniseikkailuja sekä kuviteltuja seksikokemuksia.

0:00 - 2:00 Tylsää peruspelailua, ei mitään ihmeellistä kentällä.

0:01 hari loistaa kultaisena kentällä.

02:05 miktok juo vaihdossa energiajuomaa ja pärisee kun ei pääse kentälle.

02:48 1-0 by Naappi (peipi, hari) Nopeaa syöttelyä hyökkäyspäässä, Naappi hakeutuu mainioon vetopaikkaan ja tällää kiekon maaliin. Ei ole RK:n napsut menneet pieleen metsikössä! Harin kiikarit rikki. :/

PERIOD 1/3 OVER
PPO saves: 0, poss: 48%
O&N saves: 0, poss: 51%

Ja näin on ensimmäinen erä taputeltu. Kuten statistiikasta voidaan havaita, oli erä todella rauhallinen eikä tuonut mitään yllätyksiä mukanaan. Ei oikeastaan mitään sanottavaa.

2. Erä:

0:01 miktok pääsee kentälle ja pyörii innoissaan kuin kiimainen kimalainen kevään ensimmäisten kukkien puhjetessa täyteen loistoonsa.

01:00 miktokin eilinen hyötyliikunta näkyy otteissa, luistelusta puuttuu sitä tiettyä tarmoa.

1:33 kiekko sinkoilee pitkin kenttää.

1:48 Oldeilla vaikeuksia päästä hyökkäykseen.

1:55 Hyökkäykseen lähtö onnistuu.

Peli on edelleen todella tylsää katseltavaa. Molemmilta joukkueilta puuttuu se terävin olemus pelistä ja kiekon läpsyttely on molemmin puolin erittäin laiskaa.

3:35 Naappi lämmää kaukaa, ripuliranteinen veto.

4:04 Juus0 pujottelee vaarallisen näköisesti lähes koko PePo-puolustuksen läpi, mutta veto kilpistyy lopulta mopoauton kylkeen.

4:50 :DDD miktok pääsee yksin maalin eteen mutta zippaa käsittämättömästi taaksepäin ja molarille. Varma maali, tai niinhän sitä luulisi.

4:59 2-0 by peipi (miktok) Miktok syöttää maalin edustalle ja peipi tällää voimalla kiekon maaliin.

5:21 hari pyörii hyökkäyksen kärkenä :D

PERIOD 2/3 OVER
PPO saves: 0, poss: 50%
O&N saves: 3, poss: 49%

Toinen erä valmiina. Jälleen kerran kiekonhallinnaltaan tasainen erä, PePon maalivahti edelleen vailla torjuntoja tässä ottelussa. PePo sai muutaman hyvän maalipaikan, mutta edelleen joukkueella on ilmiselviä vaikeuksia saada kuuluisa nopeiden lyhytsyöttöjen peli käyntiin. Mikäli viimeisessä erässä mopoauto hyrähtää käymään niin tulee Oldeilla olemaan tukalat oltavat. Mutta mikäli PePo jatkaa pelaamista kahden ensimmäisen erän tavoin, niin Oldeilla on mainio tilaisuus tulla parilla täsmäiskulla tasoihin ja tavoitella jopa ottelun voittamista. Lähdetään viimeiseen erään katsomaan kuinka käy!

3. Erä:

0:33 Juus0 tykittää siniviivalta ja kiekko on kuin varkain kimmota PePo-puolustajasta omaan maaliin. Harin psyykkeen onneksi kiekko kuitenkin leijuu maalin yli eikä kavennusmaalia tule.

1:07 miktok tällää b-pisteeltä, mutta ruuti on kaikkea muuta kuin kuivaa.

2:11 miktokilla tärrää kädet

3:24 Reto ei osaa ottaa avausta kiinni, amatööri.

3:34 Reto ei tee onesta, amatööri.

4:21 Reto ei tee b-pisteeltä.

4:33 Reto ei tee keskeltä.

5:37 random vetää, mutta PePo-veskari on hereillä ja onnistuu torjumaan laukauksen. Taisi olla myös ensimmäinen torjunta koko ottelussa.

MATCH OVER
PPO saves: 2, poss: 41%
O&N saves: 5, poss: 58%

Ja tuosta! Ottelu on päättynyt PePon 2-0 voittoon. Ottelu oli todella tylsää katseltavaa, kumpikaan joukkue ei saanut mieletöntä draivia päälle vaan peli oli lähinnä neitimäistä läpsyttelyä. Oldit saivat ehkä yhden potentiaalisen maalintekopaikan, mutta muuten olikin vain semmoista pyörimistä koko peli. Syötöt menivät molemmilla mihin sattuu, kiekoista luisteltiin ohi ja muutenkin lippujen hinnat olivat yläkantissa ottelun viihdearvoon nähden. 2/5