PePoPePo 1 2 3
Neal ChaucerNeal Chaucer 5 3 3
PePoPePo 62% 62% 59%
Neal ChaucerNeal Chaucer 37% 37% 40%
Tervetuloa otteluun. Vastakkain tässä sunnuntai-illan mittelössä asettuvat PeeloPojat sekä Neal Chaucer. PePolle ottelu on tällä kaudella ensimmäinen, Nealit sen sijaan ovat jo aloittaneet kautensa 0-3 tappiolla Starseja vastaan. Molempien kokoonpano on varsin nimekäs (miktokkia lukuunottamatta), joten voittajaa on tässä vaiheessa vaikea alkaa veikkaamaan. Itse laitan kuitenkin rahani mopoauto-harille. PePon ainut rasite lienee kiekon kovimman yp:n poissaolo. Nealeista en osaa sanoo. Mutta sen pidemmittä puheitta, mittelö alkakoon.

1. Erä:

0:20 Tenkrat ampuu suhteellisen kaukaa, molari torjuu.

0:32 miktokin kädet tärrää

0:48 Peto ajaa kovaa maalille, seurauksena violent ja pelikatko

02:10 1-0 Reto (miktok) Huima lagaa alimpana, miktok hunttii ahnaasti ensimmäisen liigapisteensä.

02:16 1-1 Ayoso - Hyvitys edellisestä

03:03 Kiekko pomppii vaarallisesti Nealien maalin edessä, mutta peipi ei saa tällättyä kiekkoa sisään miktokin syötöstä

03:22 Ayoso puolittain läpi, jättää kuitenkin vetämättä mopoauton huristeltua vierellä

03:55 Hari vetää löysin rantein :D

04:35 Kiekko ajautuu kuin varkain PePon maalille ja Huima on päästä zippaamaan (0/1) kiekon maaliin, mutta veskari on hereillä ja selvittää tilanteen.

05:18 miktok vetää hyvältä tontilta, mutta veto on yhtä perseestä kuin paska.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** PPO saves: 1, poss: 62%
*** NC saves: 5, poss: 37%

Ensimmäinen erä taputeltu. Peli oli selvää PePon hallintaa, mutta he osoittivat myös haavoittuvuutensa Nealien saadessa muutaman semivaarallisen maalintekopaikan. Nealien suurimpana ongelmana oli luoda organisoituja hyökkäyksiä ja maalipaikat tulivatkin snadisti turin kautta tai PePon omista virheistä. Myös puolustuksessa oli pientä haparointia, varsinkin Huimalla. PePo sen sijaan pelasi ihan mukavaa lätkändeerusta, vedot tosin kilpistyivät todella usein Nealien pelaajiin. Lähdetään katsomaan seuraavaan erään mitä se tuo tullessaan!

2. Erä:

01:03 Hari tunaroi oman maalin takana ja Nealeille avautuu todella, todella vaarallinen maalipaikka. Ihme ja kumma, maalia ei kuitenkaan synny.

01:34 Pepon nopeat syötöt pelaajalta toiselle poikivat hyvän vetopaikan Retolle, mutta jälleen veto jää pakkiin.

02:13 Huima liimailee helposti harista ohi ja pääsee Ayoson kanssa oneen. Uskokaa tai älkää, Ayoso kuitenkin tällää onesta täysiä päin molarin näköä ja maali jää saavuttamatta. Todella karmaiseva virhe #alokkaat #tunarit

02:47 2-1 by Reto (hari, peipi) Edellistä tunarointitarinaa näpytellessä PePo karkaa maalintekoon. En nähny.

02:44 2-2 by Huima (-) Kauaa ei Nealit suostuneet tappiolla olemaan. Ensimmäinen vastahyökkäys PePon maalin jälkeen ja Huima pääsee ujuttamaan kiekon ohi maalivahdin. Peli jälleen tasan.

03:56 miktokilla tärrää kädet

05:39 Ayoso nousee voimalla keskelle, ei tuota tulosta.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** PPO saves: 2, poss: 62%
*** NC saves: 3, poss: 37%

Ja noin on toinen erä pelattuna. Vaikka kiekonhallintaprosentti meneekin jälleen varsin selvästi PePolle, eise kerro koko totuutta. Nealit pääsivät hienosti mukaan peliin ja saivat luotua maalin lisäksi varsin vakavasti otettia maalipaikkoja. PePon peli sen sijaan meni huonompaan suuntaan. Roiskimista, harhasyöttöjä sekä väkisin tunkemista tuli huomattavasti lisää. Tämä toki helpotti heti Nealien peliä. Viimeiseen erään lähdetäänkin pisteiden kuvat silmissä, kummalla kestää kasetti, kuka vie voiton?

3. Erä:

0:54 miktokil tärrää ja veto kusee

01:41 harilla vaikeuksia (isä ei anna virittää mopoautoo)

Tylsää pallottelua, ei jaksa ees nostaa mitää esille.

04:33 Tenkrat heittää lätyn viivan tuntumasta, Ayoso säntää maalille ja ohjaa kiekon tolppaan. Ei maalia.

05:21 miktokil tärrää kädet

05:49 3-2 by peipi (-) Kiekko ajautuu mainiolla tuurilla maalinedustalle ja peipi kuljettaa sen tyhjiin vain 11 sekuntia ennen loppua. Uskomatonta.

*** MATCH OVER
*** PPO saves: 3, poss: 59%
*** NC saves: 3, poss: 40%

Ja näin on taisto saatu rauhoittumaan ja pelaajat siirtyvät pukuhuoneisiin siemailemaan Gainomaxia (paitsi miktok ES). Jos nyt lähtisin jotenkin summaamaan ottelua niin se käy varsin nopeasti: PePo on täysin hukassa ilman Naappia, paljon on siis töitä tehtävä että peli saadaan kultavireeseen. Nealien tarvitsee saada järkevyyttä peliin ja rauhoitettua pelaamista. Tänään pisteet lähtivät pienellä onnenkantamoisella PePon leiriin ja Nealit jatkavat liigassa pisteittä. Lyhyestä virsi kaunis, lokki kiittää ja kuittaa.