Tilastot

New Delhi BullsNew Delhi Bulls - HC PUHC PU 3-3

Tehopisteet

New Delhi BullsNew Delhi Bulls
Kaasu 1+0=1
kiukku 1+1=2
M.Bartek 1+2=3
Shar 0+1=1
Turo 0+0=0

HC PUHC PU
Def 1+0=1
Dufva 0+0=0
Plaz 0+0=0
Sekka 2+1=3

Raportti
Otteluun ennakkoasetelmat oli mitä mielenkiintoisemmat. Bussit oli aloittaneet kauden erinomaisesti ja otteluun he pääsivät melkein parhaalla kokoonpanolla. Bussin pelaajien mietteitä ennen ottelua:

Shar: jännittää taas
Tonzales: mä oon alkoholin vaikutuksen alaisena

Puun alkukausi ei ole mennyt todellakaan niin mitä voisi odottaa hallitsevalta mestarilta. Pelaajia lähti ennen kauden alkua ja sama on jatkunut kauden edetessä kun Stloius pakkas kamat ja vaihto leiriä. Tämän pelin kokoonpanosta puuttui ainakin puolustuksen kulmakivi Ozolinssi ja ylhäällä peliä pyörittävä L.Lawson. Tässä Sekan mietteitä sekka ennen pelin alkua:

Sekka: kivaa!

1.Erä

Maaliton

Seivit: GWB 4 - 2 HC PU
Hallinta: 54% - 44%

Ottelun ensimmäinen erä oli molemmilta osapuolilta melko häiriintynyttä ja varsin hermostunutta peliä. Molemmilla oli tietysti muutama paikka tehdä maali mutta tällä kertaa hyvin pelanneet maalivahdit veivät pidemmän tikun kädestä. Erää kummiskin hallitsi bussit jotka pyrkivät hiukkasen enemmän rakentelemaan paikkoja jonka myötä muutama vaarallinen paikkakin syntyi. Puu keskittyi yksilösuoritukiin ja rätkimiseen hyökkäysalueella.

2.Erä

04.54 0-1 Sekka
05.00 1-1 Tonzales (M.Bartek)
05.30 1-2 Def (Sekka)
05.58 2-2 M.Bartek (Tonzales)

Seivit: GWB 4 - 1 HC PU
Hallinta: 44% - 54%

Toinen erä oli täysin erilainen kuin ensimmäinen. Molempien joukkueiden pelistä alkoi hiukkasen häviämään jännitys joten peli muuttui vapautuneemmaksi. Erää hallitsi Puu joka jatkoi mihin edellisessä erässä oli lopettanut eli rätkyjä ja tämähän tuotti tulosta erän loppuhetkillä pariinkiin otteeseen. Bussit oli erässä hiukan altavastaajana mutta pystyi silti nousemaan tappiotilanteesta aina tasoihin asti toiseksi viimeisellä peli sekuntilla. Tähän maalin voidaan kolmanneksi syöttäjäksi jopa merkitä Puun puolustaja. Tässä erässä tunteet kävivät pariin otteeseen melko kuumana ja erän puolivälissä meinasi saada yleisökin viihdyketä kun Shar(24) ja plaz ottivat bussien puolustusalueella yhteen Turon tipahdettua jäänpintaan.

3.Erä

01.24 3-2 Kaasu (M.Bartek, Shar)
03.16 3-3 Sekka

Seivit: GWB en muistanu kattoo - en muistanu kattoo HC PU
Hallinta: Enkä myös näitäkään muistanu kattoo

Viimeiseen erään lähdettiin erittäin kiihkoisassa tunnelmissa. Toisen erän loputtua huhujen mukaan pelaajat olivat ottaneet jälleen yhteen pukuhuoneisiin mentäessä koska Bussit olivat tehnyt erän lopussa varsin kyseenalaisen maalin. Siksipä kentällä nähtiin vikassa erässä enemmän dalmaatialaisia koiria muistuttavia höntyilijöitä. Erän toisella minuutilla nähtiin kaunis kuvio joka päättyi Kaasun ohjaukseen tyhjään maaliin ja maaliin loistavan passin antoi M.Bartek. Tämä oli heräte Puulle koska bussit siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon. Tästä vain pari minuuttia eteenpäin niin puu tasoitti pelin kun kiekko tykkäsi pomppia Sekan lapaan rätäkyjen siivittämänä. Tämä maali oli myös ottelun viimeinen ja joukkueet jakoivat tämän johdosta sarja pisteet keskenään.

Tähdet:

*** M.Bartek
** Shar
* Sekka
Tietoja
Tuomari: jörri
Lisätty: 13.02.2006 00:06

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.