0.28 3-1 Masse (Budweiser, Madonna46)
1.24 4-1 Budweiser (Masse, Cassidy)
1.57 4-2 Fallen (Smurffi)
4.49 4-3 Fallen (Mummo)

Ajaxin pojat lähti selkeästi kovalla tahdolla hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan, ja se havaittiin kentällä ajaxin painostaessa. Painetta saatiin luotua malpon päätyyn ja vetoja saatiin aikaiseksi, madonnan päästessä laukomaan vaarallisesti kiekko lipuu aavistuksen ohi. Vain hetkeä myöhemmin Cassidyn samankaltainen laukaus lipuu maaliin. Heti maalin jälkeen malpo rynnistää hakien tasoitusta kuitenkin tuloksetta. Ajassa 3.59 ajax vankistaa johtoaan Beckhamin osumalla, madonnan näppärästä syötöstä.
Pelin ensimmäinen erä on vauhdikasta ja irtonaista peliä (ainakin tuomarin mieleen).

Ote säilyy hienoisesti ajaxilla. Peli on kuitenki puolin ja toisin melko sekaisin mitä lieneekään tauon aikana kopeissa tapahtunut. Ystävämme Djbobo pääsee pariinkin otteeseen laukomaan vaarallisesti, ajaxin puolustus kuitenki kestää, kunnes sitten ajassa 5.22 malpo kaventaa Smurffin osumalla djbobon upeasta esityöstä. Ajaxilla on heti maalin jälkeen mahdollisuus vankistaa johtoaan Beckhamin päästessä tuikkaamaan aivan maalivahdin edestä, malpon veskari kuitenki kestää ja näin siis lukemissa 2-1 viimeiseen erään.

Masse lisää vettä myllyyn heti erän alkuun Budweiserin näppärän noston ansiosta. Eikä kauaa ehdi kulua kun peli on jo 4-1 malpon puolustuksen sekoiltua. Tuomarin silmään maalinaikana pisti bobo joka seisoi lähes paikallaan. Lagiako? Malpon takaa-ajo alkaa fallenin osumalla ajassa 1.57. Hiukan ennen viimeisen minuutin alkamista samamies on asialla malpon noustessa aivan kantaan kiekon pomppiessa ohi ajaxin pakkien. Viimeisen puoli minuuttia malpo pelaa ylivoimalla hakien ahnaasti tasoitusta kuitenkin tuloksetta.
Näin siis täydet pisteet matkaa ansaitusti Amsterdamiin.

Kentän hahmo: Popin kuningatar oli mukana lähes jokaisessa ajaxin osumassa, ja myös omassa päädyssä hänen pelinsä toimi varsin mallikaasti.
Tuomari: Chelios
Lisätty: 06.02.2006 01:04