Old & NotoriousOld & Notorious 4 0 3
Club Of HärmäClub Of Härmä 37% 38% 44%
Old & NotoriousOld & Notorious 62% 61% 55%

Random aloittaa Nopilta vaihdossa.

1.17 Tuksu pääsee Noppien painostuksen jälkeen puolittain läpi, mokke torjuu b-pisteeltä lähteneen kudin ja puolustus hoitaa riparin.
1.14 P.Eliaksella Noppien ensimmäinen paikka, pienehköstä kulmasta lähtenyt kuti kilpistyy Moken patjoihin.
2.00 1-0 Tuksu (Hayek) ja vastahyökkäyksestä Tuksu pääsee iskemään ottelun ensimmäisen maalin Noppien pienen nukahduksen seurauksena.
2.53 Hayek pelaa Xrenilla toiseen aaltoon erinomaisen paikan, veto kuitenkin päin veskaa.
3.26 Hayek pääsee laukomaan b-pisteeltä, veskan syliin.
3.52 Maddenin vuoro kokeilla, jälleen päin mokkea.
4.04 Hayekilla taas paikka, mutta sama lopputulos kuin edellä.
5.01 Härmä ajautuu paitsioon.

Yllättävän avointa peliä molemmilta joukkueilta, ruuti vain oli aika märkää ja näin erässä nähtiin vain yksi maali useista paikoista huolimatta.

P.Elias istuu Nopilta.

Toisen erän avausminuutti täyttyy ja Härmällä on erittäin tiivis muuri omalla sinisellä, Nopat pitää kiekkoa, muttei pääse alueelle millään.

Erän puoliväli täyttyy ja sama kaava jatkuu, kumpikin joukkue puolustaa erittäin tiiviisti ja molempien hyökkäykset ajautuvat kulmissa pyörimiseksi ja vedot lähtevät kaukaa kilpistyen matkalla puolustajiin.

10.02 Juuson avaus livahtaa pitkäksi.
10.58 Madden pelaa randomille kiekon maalin eteen ja tyhjä maali odottaa, viime hetkellä Tuksu syöksyy väliin ja estää vedon.

Äärimmäisen tasaista peliä, kiekollinen hallinta hienokseltaan Nopilla, mutta ei vaarallisia maalipaikkoja tässä erässä kumpaankaan suuntaan juurikaan.

Teemu vaihdossa Nopilta.

12.05 Härmältä paitsio.
13.45 Xren vääntää vahvasti maalin takana ja pelaa Hayekille maalin eteen, veto ei kuitenkaan löydä tietään maaliin saakka ja Noppien puolustus siivoaa irtokiekon.

Erän puoliväli täyttyy, Nopat vyöryttävät kohti Härmän maalia, mutta Härmän puolustus pitää Nopat maalintekosektorin ulkopuolella ja vedot kilpistyvät järjestään pakkeihin.

15.09 Härmältä taas paitsio.
15.22 2-0 Tuksu (Hayek) kesken Noppien pienoista painostusta Tuksu pääsee vahvan karvauspelin ansiosta niittaamaan ottelun toisen maalinsa.
16.42 aloitus Härmän päätyyn ja Teemu hyppää laatikkoon viidentenä pelaajana.
16.49 Nopilta paitsio.
16.59 Xren laukoo kohti tyhjää maalia, Juuso on edessä.
17.37 3-0 Hayek (Xren, Epical) Xren avaa oman maalin takaa puoleen kenttään Hayekille, joka laukoo täysin vapaasti tyhjiin.
17.50 4-0 Tuksu (Hayek) ohi meni.
17.58 Härmältä vielä yksi paitsio.

Härmältä äärimmäisen vahva esitys etenkin puolustussuuntaan ja näin ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan heille.
Tuomari: Amado
Lisätty: 12.05.2013 21:15