ManhattanManhattan 1 3 2
TurtlesTurtles 5 1 2
ManhattanManhattan 55% 51% 52%
TurtlesTurtles 44% 48% 47%
Kiekkoliigan puolivälieriä, vastakkain runkosarjan 2. Turtles ja 7. Manhattan. Muissa välieräpareissa VP voitti Starsin 3-1 ja loput parit ovat yhä pelaamatta. Nyt on alkamaisillaan tämän välieränparin toinen kohtaaminen, avausottelun vei nimiinsä Manhattan 4-3 voitolla.

Katsojia on kerääntynyt

1. erä, vaihdossa bag

02:39 1-0 Etelä (St-Louis, Ruutu) - Etelän siniviivan tuntuman laukaus kimposi pakin kautta kipperin ohi ja Manhattan siirtyi johtoasemaan.

Ensimmäinen erä meni selvästi Manhattanille, vaikka mielestäni Turtles osoittikin parempaa kiekollista pelaamista niin Manhattan sai hallinnan erittäin hyvän kiekottoman pelaamisen myötä.

04:55 1-1 June (Susi) - Manhattanin puolustava pelityyli järkkyi hetkeksi ja June pääsi iskemään tilanteen tasoihin

05:54 2-1 Ruutu (Trn, St-Louis) - hyökkäyspään kuviossa Trn pääsi keskittämään vapaasti Ruudulle laidasta ja Ruutu kuljetti kiekon tyhjiin.

Toinen erä oli jo hieman tasaisempaa pelaamista ja Turtleseillakin oli mahdollisuudet siirtyä jopa johtoon. Loppupelistä voinee odottaa Manhattanin puolustustaistelua.

3. erä, vaihdossa Bogdan

02:16 3-1 St-Louis (Etelä, Trn) - 2vs1 ja St-Louis veti itse takanurkkaan.

04:04 4-1 Trn (Ruutu) - Ruudulta hieno riisto alimpana olleelta bagilta ja onesta sisään.

05:24 4-2 Juntunen (Susi) - Etelällä alimpana pieni moka ja Susi nappaa kiekon syöttäen Juntuselle avopaikkaan

05:56 5-2 Trn (St-Louis) - Turtlesilta moke veke ja Trn tällää tyhjiin

Ja näin, Manhattanille alkuunsa yllättävä, mutta peliä seuranneena oikeutettu 2-0 johto ottelusarjaan.