hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
RealReal 47% 48% 43%
Game Over 52% 51% 56%
Maanantai ilta huipentuu kamppailuun Realin ja Game Overin välillä. Lapuan hornankattilaan on saapunut neljä bussillista Game Overin faneja sekä yksi stadin juntti Coma666. Go!

Real pyörittää goverin alueella ja kiekko koitetaan pelata keskelle mutta vetoa ei saada aikaan. Kaani hakee jumala avausta mutta menee pitkäksi. Tmz rouhii maalille ja ***violent. OOEOEOE!1-0 Elekrep taikoo jostain kiekon itselleen ja nousee maalille, kiekko rannarilla reppuun. 2-0Kiekko Tmzille joka polkee laitaa pitkin ja kiekko maaliin!!! 2-1 Heti Realin maalin jälkee GOver tulee vastahyökkäykseen josta aukeaa 1v2 hyökkäys, siitä yksi passi ja veto alaleisöriin! Game Over saa luotua jonkinlaista painetta Realin päätyyn mutta kunnollista kutia ei saada aikaan. Real tulee laidasta sisään Ele passaa Tmzille keskelle mutta ohi takakulmasta. 2-2 Kaani saa passin maalintaakse ja koukkaa maalinedustalle ja siitä passi mäyrälle ja kuti viiksiltä häkkiin! Ensimmäinen erä pelattu ja tasaista vääntöä päästä päähän, molemmat joukkueet teki hyvällä prossalla paikoista ja nyt toiseen erään!

Nutse voittaa aloituksen. Game Over tulee 2v3 hyökkäykseen josta kiekko pelataan Dasonille keskelle mutta kivijalkanakin tunnettu jsi totuttuun tapaan tiellä. GO tulee taas laidasta keskelle mutta ratkaiseva syöttö on hazardi. Jotain mylläkkää Realin maalilla jonka seurauksena ***violent by Kaani. Elekrep pitää kiekkoa kulmassa, passaa Tmzille joka kuljettaa maalin taakse ja sielä kiekon menetys. Kiekko päätyy Realin veskalle joka passaa Nutselle, levittää autopassilla jsille joka heittää päivän korkeimman keskityksen, mutta Dason kuolettaa päällä. !!2-3!! En nähnyt maalia mutta tekijänä Kaani, Dason ja mäyrä syöttäjinä. Elekrep pitää kiekkoa jaloissa ja polkee maalille mutta ei mene sisään, ***violent by Elekrep. Karmea kiekon menetys Realilta oman sinisen alla josta avautuu loistava 1v2 tilanne Game Overille mutta Nutse hoitaa. Toinen erä ohi, jälleen tasaista mättöä molemmilta jengeiltä. Game Over pääsi muutaman kerran hyvään maalintekopaikkaan ja yhdestä häkki.

Toisen erän alkaessa jsi vielä jääkaapilla! :O
Real aloittaa erän vahvasti hyvällä hyökkäyksellä mutta Tmzin veto kilpistyy Dasonin polvisuojiin. 2-4! Joonan laittaa terävän avauksen josta Game Over 1v2 tilanteeseen, yksi passi josta Kaani ampuu suoraansyötöstä kiekon häkkiin. Real hakee kuumeisesti kavennus maalia mutta kiekkoa ei vaan saada maalille asti. Game Overit pelaa hyvän vetopaikan mäyrälle, mutta vedon edessä Nutse. Elekrep pääsee tykittämään bpisteen tuntumalta mutta tolppaan. 2-5! Kaani nousee maalinkulmalta pakkien seilatessa jossain ja lämärillä häkkiin. 2-6! 1v2 hyökkäys Game Overille ja yksi passi mäyrälle ja suoraan passista kuti kahden tolpan kautta. Jälleen 1v2 tilanne Realin päätyyn mutta tilanne saadaan selvitettyä, jotenkin kumminkin maalille ajaudutaan myllyttämään, ***violent by mäyrä. Elekrepin liima puree mutta veto ei uppoa sisään. Real koittaa vielä hienontaa lukemia mutta ei se vain uppoa. 2-6 päättyy Game Overille.