PePoPePo 1 2 7
Double ItDouble It 43% 53% 52%
PePoPePo 56% 46% 47%
!!!HUOMIO: ÄLKÄÄ SUUTTUKO!!

Kovas nosteees oleva touple itti saa vastaans harin ja mikkiksen kiwekssen kovan pepon ;D. Tiukkis ottelu varmast tulos ja katsomos heitetää iha mielenvikassiii pelituloksii. Molemmat joukkueet alottanu kauden kahdel voitol, pepo ehkä hivenen suvereenimmin.

Westcott: 4-4
kameli: 3-2
Fronda: 10-12
ssamu: 1-7 (1-3 tilantees kuulemma playa ja rece hajoo)

Oma veikkaus on et menee jatkoajal ja pepon hari tekee oman maalin.

YyyykkösERÄ:

reps, haril heti kike.
00:56 kike jo tyyliiin pepon maaliviival mut hari seivaa just ja just.
01:16 pepo hyökkää ekan kerran ja naappi saa hyvän vedon mut moke torjuu
01:25 naappi karvaa kiken poiis ja tekee wristil tilanteeks 0-1!!!
01:50 mikkiksel kike
02:20 pepo pyörittää pikkase double it:in alueeel. hari vois kokeil vähä viivavetoo
03:10 mikkis yrittää noloo kuljetust etukulmaa, ei mee.
03:29 kiekko pelataan iha maalinetee mikkiksel joka ei ehehdy! 0-2 ! miktok (Reto)
----Double It ei saa oikee kunnol nyt pelii pyörimää
04:00 muuril melko hyvä paikka piene maskin avittaman, mut ei saa iha kikee maalil asti
04:31 0-3!!!! Naappi ja reto syöttelee keskenään ja naappi pamauttaan keskelt etukulmaa! 0-3 Naappi (Reto)
---Tsemiii ny Double IT!!
05:16 ***violent behavior by playa - tunteisiin
05:23 0-4 miktok (Reto) ;D james bondi oli kiinnostavampi, sry

Ensimmäinen erä ohitse, aika suvereenist pepo pyöritti pelii ja double it ei saanu oikee mitää tatsii ny viel. Jospa kakkoserää Rece tekis muutama!

harin mietteet ekast eräst: reps
Recen mietteet ekast eräst: Vähä aateltii antaa etee ja nyt aletaa pelaa

00:19 Rece pamauttaa melkeee takanurkkaa mut mokke on vähä parempi ;D srrryyy
01:30 pyöritys pepon alueel
01:39 1-4 playa - en määä nähny perrrhana
02:30 Double It ei pääse omalta alueeltaan ja PePon pyöritys päättyy Muurin heittämään pitkäänkiekkoonn
03:40 vähä näyttäis silt et Double itin jäbät hajonnu ku juoksevat omalla alueel kiken peräs ku päättömät kanat.
05:18 2-4 playa ja rece pääsee 2v2 tilanteeseen, Araya juoksee takaata, pari syöttöä keskenään ja playa pääsee tykittämään b-pisteeltä moken ollessa sivuttaisliikkees taulul 2-4! Peli syttys!

Toine erä oli vähän tasasempaa, ajoittain double it ei päässy omalt alueelt mihkään, mut he kuitenki päätti puskee väkisin kaks maalii. Viimiseen erään viel pari maalii ni westcottin veikkaus osuu nappiin!

harin mietteet toisest eräst: eiköhän me tää viel kusta
Recen mietteet toisest eräst: parannetaa vaa lisää

heti Double It alottaa pyöritykse Pepon päädys! mahtaa haril täristä!
00:42 ***icing by muurinhot
01:32 pepon moke on ku pelastava enkeli playan vetäes lähes tyhjii
--- Tiukkaa pyörityst PeliPoikien alueel! hari tekee melkee oman!!
02:22 Mikkis menettää keskialueel!! Nyt tsemii hei mikkis!!
03:08 Araya pääsee vetämää vapaast b-pisteelt mut pepon mokke venyttää juuuri ja juuri patjansa eteen!
03:30 hari meinaa taas tehä oman.
03:50 järkyttävää pyöritys edelleen pepon alueel! Eine pääse mihinkään!
04:05 viimein pepo pääsee hyökkäämään ja mikkis onki lähel tehä jo pepon viidennen maalin!
04:20 edestakasi mennään!! Playalla kelpo paikka tehdä kavennus!!
04:48 naappi tempasee läpiajosta tolppaan!!
05:00 pepon alueella taas!!
05:22 ***icing by Muuri - suomenruotsalaine tais olla nivusis kii
05:45 joo kts:D ei voinu niinku kertaakaa pomppaa vikas eräs
05:57 Joska (miktok) 2v1 mikkis karvaa kiken ja syöttää joskal! PAM PAM!

Ottelu päättyy!! PePo saalistaa täydet kolme pistettä vaikeasta Double Itin kotiluolasta! harille kymmenen lammasta! Mikkikselle gloooryy!! Joskalle miinust ja muurille paljon suomenruotsalaisia!

harin mietteet: eka erää hyvää, sit joska... -,-
Recen mietteet: Harmittaa hyvin paljon. tekis mieli käyttää voimasanoja.

!!!TOIVOTTAVAST KUKAAN EI SUUTU SIT TÄST MIELENVIKASEST RAPORTIST MINKÄ TEIN IHA SUMMANMUTIKAS :D KTS MOLEMMILLE JOUKKUEILLE!