PePoPePo 0 5 0
KuoletusKuoletus 1 1 6
PePoPePo 59% 55% 60%
KuoletusKuoletus 40% 44% 39%
Uusi kausi jälleen lyöty käyntiin ja tällä kertaa PePo ja Kuoletus taistelevat pisteistä Kiekkoliigan toisiksi ylimmällä sarjatasolla eli 1divarissa. PeeloPojille 1divari on tuttu paikka, edellisellä kerralla tarttui mukaan runkosarjan 3 sija sekä nousu liigaan. Kuoletus sen sijaan on tahkonut pitkin alempia divareita, aina 4divarista lähtien. Nyt joukkueella on mahdollisuus näyttää kyntensä, hyvän päivän sattuessa kohdalle voi joukkue taistella jopa liiganoususta. Nyt kuitenkin pelataan runkosarjan ensimmäisiä pelejä, joten noususpekulaatiot vielä sikseen. Jokainen piste on kuitenkin tärkeä. Oma veikkaus lopputulokselle on 4-2 PePolle.

1. Erä:

1:07 PePolaiset väläyttelevat nopeaa syöttöpeliään ja Kuoletuksen puolustus on hieman kusessa. Hyökkäys saadaan kuitenkin tukahdutettua.

Peli pyörii pääosin Kuoletuksen päädyssä ja joukkue puolustaakin erittäin tiiviisti ja välttää erittäin tarkasti turhia rynnimisä. PePon kaltaista joukkuetta vastaan jokaisen pelaajan työpanos on erittäin tärkeää puolustuspäässä. PePon nopeat syötöt kaikkien pelaajien kautta ovat tappavia, mikäli maltti puuttuu.

3:54 Hari Jr pääsee vetämään hyvältä tontilta, mutta maalivahti hoitaa tilanteen.

PERIOD 1/3 OVER

Ensimmäinen erä on taputeltu ja tilanne 0-0. Torjunnat ja kiekonhallintaprosentit kertovat varsin täydellisesti erästä. PePo pyöritti peliä, mutta Kuoletuksen todella tiivis puolustus esti kuitenkin parhaimmat maalintekopaikat. Toisaalta Kuoletus taas ei päässyt kunnon maalintekopaikoille. PePon tarvitsee vain jatkaa hyvää myllyään, uskoisin että Kuoletuksen puolustus ei tule kestämään kolmea erää vailla yhtäkään virhettä.

2. Erä:

00:18 1-0 by Joska (hari)
Ensimmäisen erän penkillä istunut Joska osoittaa nälkänsä ja verkot heiluukin heti alkuunsa.

1:02 Kuoletus lämmää vedon siniviivan tuntumasta, maalivahti sylkee kiekon vaarallisesti eteensä jääden maihin, maali lähes tyhjä, mutta Darrew ei onnistu siirtämään kiekkoa maaliin.

3:29 Kuoletus pääsee 2v1-tilanteeseen, pelimiesx syöttää onetimerin Darrewille, mutta hari ja maalivahti hoitavat tilanteen pois päiväjärjestyksestä ja maali pysyy tyhjänä.

4:48 COMEATME yrittää vetoa kaukaa, ihme kyllä vedosta muodostuu varsin kova ja tarkka, mutta ilman maskia se ei yllätä PePon molaria. Edelleen 1-0.

5:39 2-0 by Joska (hari, Reto)
Reto syöttää Kuoletus-puolustuksen keskeltä autopassilla Joskan puolittaisee läpäriin, tiukka lämäri takakulmaan ja 2-0 on tosi kuin vesi.

PERIOD 2/3 OVER

Toinen erä toi maaleja tullessaan, mutta oli hyvin paljon erilainen kuin mitä ensimmäinen. Penkiltä tullut Joska onnistui kahdesti, mutta myös moitittavaa löytyy paljon. PePon peli menetti malttinsa ensimmäisen maalin jälkeen, harhasyöttöjä ja turhia menetyksiä nähtiin todella paljon. Ykkösdivarissa vielä näitä voi tulla, mutta liigassa rangaistus olisi varma. Kuoletuksen puolustus pysyi jälleen tiiviinä, vain 1 torjunta molarilla. Mutta kuten veikkasin, tarkkuus ei kestä sataprosenttisesti koko peliä vaan muutama virhe tulee ja PePon kaltainen joukkue kyllä rankaisee virheistä. Kuoletus paransi omaa hyökkäyspeliään ja saivat 5 vetoa maalia kohti.

3. Erä:

2:21 3-0 by Reto (Joska, miktok)
Reto puolittaisessa läpiajossa ja siellä lepää. Naulat alkaa pikkuhiljaa olla jo naulattuna arkkuun.

3:19 4-0 by Naappi (Joska, hari)
Tuomarilla lagas sen verran pahasti netti ja kiekko, että maali meni täysin ohi. Pahoittelut.

3:57 5-0 by Naappi (Joska, miktok)
miktokilta hyvä riisto puolustuspäässä, syöttö Joskalle joka lataa kiekon päädyn kautta maalin eteen Naapille, joka täräyttää kiekon voimalla takakulmaan.

4:39 miktokkia harmittaa tehot 0+2 ja yrittää epätoivoista laukausta kolmen Kuoletuspelaajan läpi. Lopputuloksen tietää kaikki.

5:22 veljekset Ahonen 2v1-tilanteessa, mutta Joska päättää tulla takaa ja riistää kiekon harilta. Tilanne kuivuu kasaan.

5:35 6-0 by miktok (ei syöttäjiä)
Kuulemma oma maali.

GAME OVER

Kolmannessa erässä Kuoletuksen jäbillä loppui pohkeista puhti ja peli oli lähinnä PePon maali-ilottelua. Kahden ensimmäisen erän tiukka puolustus oli vain historiaa ja PeeloPoikien aalto pyyhkäisi kerta toisensa jälkeen Kuoletusleirin ylitse. PePolle ansaitut pisteet, parempi voitti. Kuoletukselta kaksi erää hyvää puolustusta, mutta itse ainakin olisin toivonut ahnaampaa hyökkäyspeliä. Tänään esitys vai puolitiehen. Kaikenkaikkiaan kuitenkin viihdyttävä matsi.

*** Joska - 2 erää ja joissa PePo teki kaikki maalinsa, osallisena viiteen. Helppo valinta.