Neljäs kikeliiga välierä BKn ja Voodoon välillä alkamassa!! ONKO TÄÄ SE RATKASEVA?? Enivei tosi kiihkeetä taisteluu ootan :P

bk syöttelee tosi näppärästi ja boy paikkaan muuttaa EIIH kiken paras poika ei tee..

sitte toiseenpäätyyn siellä myllyttää voodoon poitsut fice ja jakurri mutta eiii mitään kekki hoitaa!

shefki koittaa ajella boyta mut pojal voimaa..

nyt mennää boy vauhdis mutta hän menee kulmaan vain runkkailemaan ja kekki heittää maailman huonoimman rännin.. mutta takaisin voodoo päätyy mutta eihän siitäkään tule sitten mitään..

4 minuutin kohalla: FICE VETÄÄ VIIVASTA JA SE KIMPOAA BK PELAAJAN KAUTTA MAALIIN KUN MAALIVAHTI ON NURIN MAASSA !! tosi ficemäinen munkkimaali.. vp 1-0

taas oli jakurrilla piakka mutta molari venytti bkn onneksi!!

matu koitti pikku liimaa mut eih :P

SIELTÄ PIKU SYÖTTÄÄ JAKURRILLE JA MAALIII molari ei voi mitään !! ajassa jotain 5:30 :P

NOIN LOPPUU 1 ERÄ tästä huimasta ottelusta!! BK nyt tsemiä tai se on pronssipeli teil :P

NOIN ALKAA TOINEN ERÄ !! kiimaa!!

EII MATU KÄMMII ALHAALLA JA PIKU JA JAKURRI PÄÄSEE ONEEN!! TÄSTÄ EI KYLLÄ VARMANA ENÄÄ BK NOUSE! vaik toivoisin boyn parast :P
jossai 1.30 kohal toi maali tuli :)

kekki käy peeloomas ku ei veto menny :P

savior nappaa ficelt kiekon ja koittaa vanhurii mut eii ei ne mee enää..

tää peli alkaa nyt olee tämmöst sählyy bk ei keskity enää ku raivol vaa ylöspäi ja hakee maalii..

fice avaa pikun puolittaiseen läpäriin mutta OHI!! PIKU!

matu kikkailee laidas ja avaa sitte ihan päi helkkarii :Pitkä kiekko.

matu avaa tällä kertaa saviorin ja boyn 2v1 mutta eii boy ohi..

heti toiseen päätyyn fice avaa ja piku taas puolittaisessa läpärissä mutta mokke torjuu!

boy kynäilee mutta syöttää jakurrille ja nyt mennään lujaa bkn päätyyn mutta matu nollaa!

jakurri syöttää päätypassin shefkille ja shefki koitta vanhuria mutta matu on tiellä!!

kekki vetää ripari ja eiii ei saa jere survottua millään kiekkoa reppuun!! perhanan perhana -,-

erä on kohta loppumaisillaa mutta matu ehtii vielä yhen pitkän lyödä!! mahtavaa matias!

boy heittää keson maalille mutta ei pompi eii!

siihen erä loppuu sitten voodoon johtaessa 3-0 !! vikaan erään saa bk tsempata kovasti jos tahtoo vielä ohi tulla!!

VIIMEINEN ERÄ!

piku voittaa aloituksen boyta vastaan 100-0!

boy karvaa jakurrilta kiekon mutta eiii! ei mene etukulmaveto millään ! voodoo veskari liekeissä..

oijoii piku pelaa loistavasti jakurrille mutta ei mene ei vaikka luja veto olikin!! sitten käy vielä blokkimassa maalivahtia joko se sitten menis, mutta ei!!

kekki vetää sitten pitkän hienosti!

aloitus bkn päädystä josta jakurri on heti pääsemässä vetämään mutta eii! ja kekki heittää taas pitkän :)

fice tsippaa pikulle mutta pomppii hieman ja ei saa vetoa aikaseksi!

nyt mennään jo toidessa päädyssä ja PAAM savior syöttä kekille keskelle ja kekki sijoittaa takakulmaan! 3-1 noustaanko??

bk mylly pyörii vp päädyssä ja VETO kekiltä mutta eii molari nappaa!

aloitus vp päädystä mutta shefki hoitaa ammattimiehen ottein :P

voodolla 2v1 tilanne josta shefki koittaa lämypassii maalille mutta ei mene läpi ei!

boy karvaa ficelta kiekon ja savior pääsee maalin eteen rannarilla mutta eiii ei mene ei!

bk sulkee

jakurri olis ollu läpi mutta pikulta kehno syöttö!

kekki vetää kaukaa mutta molari torjuu!

aloitus vp päädystä boy koittaa tsipata mutta ei mihinkään ja vp heittää ränniin josta matu kaivaa kiekon ja avaa sen ylös mutta kekki menettää..

boylta veto mutta FICE EDESSÄ ei ei millään!!
piku vs matu 1v1 mutta piku lähtee kuluttamaan aikaa!

ficeltä hieno jalkakynä ja sitte icing!!

MUTTA SIITÄ SITTEN TSISTOV LÄPI ja maaaliii rannarilla peli on ohi!!

lopputulos 4-1 bk ei voinut mitään!!

VOODOO PEOPLE FINAALIIN VOITOIN 3-1 JA BRUTAL KILLERS PRONSSI OTTELUUN! ONNEA FINAALIPAIKASTA VOODOO :P
Tuomari: Juntunen
Lisätty: 01.02.2013 01:31