IHT GuerrillasIHT Guerrillas 3 3 2
Old & NotoriousOld & Notorious 1 2 1
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 51% 41% 50%
Old & NotoriousOld & Notorious 48% 58% 49%
Aloitelkaamme toista ottelua heti perään! Ensimmäisen ottelun oldit veivät siis 3-1! Saa nähdä miten toisen osaottelun kanssa käy! Oldit ottavat toiseen otteluun lisävahvistuksen mitä ilmeisemmin, kun sambu2 raahautuu huoneeseen.

Let the game begin!

1.Erä
Ottelu alkaa ja Schizo saa tehdä tilaa sambulle näköjään, van jospa tämä ei koituisi kohtaloksi oldeille!

00.45 sambu2 ja random rakentavat vaarallisen paikan, jossa sambu passaa poikittaisyötön randomille joka ei saa ohitettua maalivahtia!

02.20 Pieni tauko peliin, kun IHT:n pek:illä katkeaa ilmeisesti netti.

02.50 Peliä päästään jatkamaan ja helkkiskin heittää kommentit ennenkuin alotus tipahtaa!
tehään ny *******

04.00 IHT yrittää rakentaa paikkoja, mutta heidän yrityksensä kerta toisensa jälkee pysähtyy oldien lihamuuriin, joka ei ole moksiskaan yrityksistä.

05.00 pek:in netti temppuilee taas.

05.50 Kryyker hypää kentälle pek:in tilalle!

Erä loppuu ja kuten ensimmäisessäkin ottelussa, ei tässäkään pelissä saatu ensimmäisessä erässä maaleja, vaikka muutamiin olisi ollut mahdollisuuksia. Jokin lääke iht:n on keksittävä jotta saavat rikottua oldien vahvan puolustuksen!

2.Erä
Toiseen erään lähdetään 0-0 asetelmista ja jos samat merkit pitävät paikkaansa niin maaleja aletaan näkemään!

01.38 0-1 sambu2 Oldit avaavat pelin maalihanat ja Schizon tilalle tullut sambu2 täräyttää kiekon reppuun

03.00 Pelin ollessa puolivälissä ei ole tapahtunut vielä mitään ihmeempia, vaan peliä ollaan menty päästä päähän ja joukkueet yrittävät rakentaa maalipaikkoja, mutta puolustus on ollut hereillä.

Toinen erä on saatu päätökseen ja tilanne viimeiseen lähdettäessä on 0-1! Jospa iht tästä piristyy ja nousee vielä tasoihin ja ohi!

3.Erä
00.35 0-2 sambu2 Erän alkuun oldit pääsevät tällämään itsensä jo kahden maalin johtoon!

01.20 AMADO KARKAA LÄPI, MUTTA EI SAA TEHTYÄ MAALIA JOHTUEN KRYYKERIN KOUKUISTA!

02.54 1-2 helkkis immOt Sorokin IHT nousee maalinpäähän, kun tutkapari helkkis-immOt järjestelevät syöttelyn päätteeksi maalin!

Ottelu päättyyy & iht:n huimasta painostuksesta huolimatta oldit kestävät ja nappaavat jo toisen voiton otteluparista!

Voitot 2-0 Oldeille!
Tuomari: Peltonen
Lisätty: 27.01.2013 18:36