Old & NotoriousOld & Notorious 1 1 3
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 5 6 2
Old & NotoriousOld & Notorious 56% 58% 45%
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 43% 41% 54%
1/13 liigakarsintojen otteluparin Old & Notorious - IHT Guerillas ensinmäinen peli on alkamassa ja tunnelma on rento ja henkinen sodankäynti on jo alkanut.

1.Erä

04.00 Tähän mennessä ottelu ollut meleko varovaista ja joukkueet tunnustelevat tällä hetkellä toistensa virettä & tarkkaavaisuutta. Saa nähdä josko kohta alkaisi tapahtumaan. Tällä hetkellä ollaan saatu nähdä vain Amadon hikisä viivapommeja.

Erä päättyy ja maaleja ei tässä erässä nähdä! Tasaista vääntöä puoleen jos toiseen. Hivenen ehkä oli O&N niskan päällä, mutta mitään hirmuisia maalintekopaikkoja ei ollut joukkueilla.

2.Erä
00.55 1-0 by Amado Schizo Madden Amadon pyssy pääsee puhumaan ja O&N siirtyy ansaitusti johtoon!

02.30 2-0 bt Madden random Amado IHT pyörittänyt ensimmäisen maalin jälkeen peliä oldien päässä kunnes vanhukset lähtevät hyökkäykseen ja Madden pääsee tällämään b:ltä lukemat kahteen nollaan.

03.51 3-0 by Madden Amado random Vuorostaan äskeisen maalin jälkeen oldit jatkavat pyöritystä, josta tuloksena maali kauniin syöttelyn päätteeksi. Nyt on IHT:n skarpattava jos he meinaavat kelkassa pysyä!

Toinen erä on ohitse ja tässä erässä päästiin jo maalien makuun, kun oldit paukuttivat kolme maalia IHT häkkiin! Pelin painopiste oli lähes kokonaan oldeilla. IHT:n täytyy siis parantaa jos he meinaavat sarjassa taistella oldeja vastaan!

3.Erä
Viimeinen erä starttaa ja toivotaan että saamme tästä vielä kunnon pelin aikaseksi, jotenka peukut pystyyn IHT:n puolesta!

01.04 3-1 immOt helkkis pek IHT pääsee pyörittämään hetken ajan oldien puolustusalueella, josta pek sitten riistää kiekon laidassa ja passaa sen helkkikselle joka jakaa vielä immOtille maalin eteen ja hän tällää sitten takanurkkaan!

04.00 Meno ollut tasaista ja kunnon tilanteita ei ole tahtonut tulla! Liekkö ottelu jo ratkaistu?

Ottelu päättyy ja oldit ottavat ehkä helponkin 3-1 voiton iht:sta. Parantaa täytyy iht:n peliä, jotta voivat taistella sarjan voitosta!

Voitot: 1-0 Oldeille.
Tuomari: Peltonen
Lisätty: 27.01.2013 17:58