3.08 0-1 V.Sicak3 (Eskoo, Slerbu)

4.26 1-1 Doran (Chooser)

2.08 1-2 Shardi (Jii, V.Sicak3)
2.27 2-2 Hakaristi (Chooser, g-spot)

Peli oli Vmtl:n kauden avausmatsi joka heijastui kentällä hermoiluna. Alku oli melkoisen nihkeää puolin ja toisin, ehkä pienoinen ote halon hakkaajilla kuitenki oli. Erän puolessa välissä Halko siirtyykin 1-0 johtoasemaan Sicakin osumalla. Maalin jälkeen Vmtl heräsi horroksesta alokas Hulksterin johdolla, painetta saatiin luotua hyvin Halkojen päätyyn. Maali kuitenki jäi uupumaan ja näin siis lukemissa 0-1 erätauolle.

Toisessa erässä puolin ja toisin saatiin aikaseksi vetoja ja ajassa 4.26 Doran sylkeekin riparin sisään melkoisen sählingin päätteeksi.

Viimeinen erä lähtee siis käyntiin tasa tilanteessa 1-1. Heti erän alussa halolla on hyvä tilaisuus siirtyä takaisin johtoasemaan tiiviin karvauspelin tuloksena, maali kuitenkin jää uupumaan. Varsin pian Shardi pääsee melko vapaasti maalilta tuikkaamaan Halot johtoon ja kiinni 2 pisteeseen. Vmtl tulee kuitenki hetkeä myöhemmin tasoihin Hakaristin komealla kaukovedolla. Loppuerä onkin Halkojen hallinnassa, pakkipari Chooser, g-spot kuitenkin pitää ja näin pisteet jakoon.

Kentän hahmo: Doran haki vapaata tilaa hyvin ja sai vetoja aikaiseksi ja siitä tuloksena 1 maali, myös karvauspeli otti onnistuakseen.
Tuomari: Chelios
Lisätty: 29.01.2006 18:50