Tilastot

RaversRavers - Brutal KillersBrutal Killers 4-3

Tehopisteet

RaversRavers
Holden 3+1=4 +1
Rodr 1+2=3 +1
Saku 0+3=3 +1
timo 0+2=2 +1

Brutal KillersBrutal Killers
kekki 1+1=2 -1
Matu 0+1=1 -1
Savior 1+0=1 -1
stp 1+1=2 -1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
RaversRavers 2 1 1
Brutal KillersBrutal Killers 2 3 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
RaversRavers 55% 52% 56%
Brutal KillersBrutal Killers 44% 47% 43%
Raportti
NHL:n työsulku on päättynyt, mutta siltikään kiekko.tk:n huippunimet eivät ole palanneet rapakon taakse, vaan he uurastavat niskat finnisinä taistossa noususta kohti Kiekkoliigan kermaa – tai mikäli he kokevat jo ansainneensa paikkansa, he pyrkivät säilyttämään paikkansa norsunluutorneissaan. Vaikka siirtoikkunat ovat edelleen auki, jokainen tämän illan peluri saa katsojien jakamattoman huomion heidän edustaessaan unelmiensa joukkuetta. Tänään saamme suuren kunnian seurata mahtavaa spektaakkelia, jossa kohtaavat Kiekkoliigan kakkossijaa pitävä Brutal Killers ja toistaiseksi liigan neljäntenä kärkkyvä Ravers. Viimeisistä viidestä ottelusta BK on tehnyt yhden maalin enemmän kuin RVS, mutta he ovat päästäneet kaksi enemmän. Edeltävä yhteenotto päättyi tasapeliin 2-2. Mitä tulee tapahtumaan, sitä emme tiedä, jota mitä vielä odotellaan, kike jäähän ja äässit penkille, it’s Kiekkoliigatime!


*** PERIOD 1/3 STARTING


Kiekko putoaa jäähän, boy on läpärissä, mutta Saku on taas resoluutionvaihtopippaloissa, joten otetaas uusiksi.

0:19 ensimmäinen tilanne, boy liukuu maalinkulmalle, seuraa laukaus, jonka Rodr ohjaa kiekon pois

0:38 kekille kiekko keskelle, liukuu kohti kulmausta, laukoo, Rodr ryntää mailansa kanssa eteen. Ainakin molemmat joukkueet ovat hereillä ottelua varten. Tai ainakin boy, kekki ja Rodr.

1:09 RVS hyökkäysalueella, mutta kovin tekee vaikeaa päästä laitaa pidemmälle. Kiekko pidetään laidan läheisyydessä pienessä piirissä ja lopulta kiekko riistetään Brutaleiden toimesta.

1:25 Ravers saa aikaan pitkän kiakon. Tiukka aloitus, jonka voittaa Savior ja tämä taas tuikkkaa kiekon maalin eteen boylle. Laukaus irtoaa välittömästi, mutta jostain singahtaa puolustaja eteen.

1:57 Holden yrittää komiaa passia hieman siniviivasta edettyään vetopassilla siniviivaa pitkin, mutta tuhnu veto jää boyn lapaan. Hullunkurinen asento edes yrittää vetoa..

2:24 kekille meinaa kuin varkain avautua tilaisuus kuljettaa kiekko etukulmaan, mutta pakki on mukana eikä mokkekaan lähde messiin.

2:48 Holden kolmen BK:laisen piirittämänä hyvän sisäänajon jälkeen jjjja siihen se sitten jääkin, kiekonriistoon.

3:12 Sakulla omituinen menetys omalla alueella, josta seuraa aika vaarallinen tilanne, mutta veto on heppoinen

3:30 BKmainen keskitys kulmauksesta maalille, mutta jotenkin ihmeellisesti tämän vetopassin nappaakin maalivahti. Siinä olisi ollut tyhjät ja peli olisi ollut 1-0. Kiekkoa maalille ja joku sen juoksee kiinni = pelistrategiaa vuodelta 2006, mutta se toimii edelleen ainoastaan maalivahdin ollessa regression esteenä.

4:20 RVS alueella, pari lyhytsyötttöä ja sitten Holden passaa autolla suoraan BKpakin lapaan

4:45 *** 1-0 by Rodr, passeissa Holden ja Ilja
Päädyn kautta syöttöä ja rodr kuljettaa tyhjiin, vaikka vieressä BK-pakki yrittääkin kovasti viedä lavasta kiekkoa.

5:33 *** 2-0 by Holden, passeissa Rodr ja Saku
Aiai perinteinen maalinjälkeinen painostus ja nyt vähän harmistuttaa Brutal Killersin puolesta, sillä maali oli myös aika peruslöysän kuvion päätteeksi tullut eli likimain sellainen, jollaista yleensä ei päästetä tekemään. Keskeltä vetoa syöttöjen jälkeen.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Ravers saves: 2, poss: 55%
*** Brutal Killers saves: 2, poss: 44%

Tamituokio:
Brutal Killersillä oli ensimmäisen maalin jälkeen paikka tasoittaa maalitilit kekin syöttäessä boylle ja siitä suoraan syötöstä olisi voitu tällätä etukulmaan, mutta kiekko painuu autopassin myötä kulmaukseen. Erän alku oli kuin katsoisi puskutraktorin ja hiekkalapiota kourassa heiluttavan lapsen kamppailua, sillä Brutal Killers alussa vain vyöryi Raversin alueelle eikä kukaan edes yrittänyt estää ketään. Maalin eteen päästiin suht helposti, mutta tämän jälkeen peli terävöityi. Toiseen erään kutkuttavassa tilanteessa 2-0 vierasjoukkueen pelaajien puristaessa hiiriään rystyset valkoisina. Tasaisuus is tö neim of tö keim.


*** PERIOD 2/3 STARTING


0:20 Ilja laukoo b-pisteeltä, ohi.

0:38 kekki pitää rauhassa kiekkoa omalla alueella, ei hötkyile, vaan kiertää uudestaan, tsippaa taaksepäin ja passaa ja taas mennään. Rauhallinen peli ja kiekkokontrolli ovat BK:n eväät. Ravers todennäköisesti vastaa haasteeseen vastahyökkäyksillä.

1:29 Raversin alueella pyöritystä tähän asti, kiekko Saviorille, joka pyssyttää b-pisteiden välistä kohti takakulmaa, mutta maalivahti tulee eteen Nato-ohjuksen eteen uhrautuvaisesti.

2:03 Matulla kiekko oman maalin takana, kärkky tulee blokilla viemään sitä, ottaa blokin pois ja Matu kiittää kuljettamalla Ravers kärkyn varren kohdalta kiekon läpi ja hyökkäys alkakoon.

2:36 *** 2-1 by boy, matu ja kekki
Tilanne alkaa erikoisesti: passi hyökkäysalueelle, joka vaikuttaa paitsiolta ja sen takia Ravers pakki kääntyy edestä pois,mutta ei auta: boy ajelee sisään ja tarkka kuti b:ltä kaventaa.

3:09 Ravers yrittää hyökkäysalueella kulmauksesta keskitystä maalille, ei uppoa

3:54 Holdenille yritetään tsipata kiekkoa keskikentältä hänen kärkkyessä siniviivalla, kekki hyppää ja kiekkoa putoaa kypärään talteen. Haku ja idea olivat hyvät, toteutus vain ontui.
4:16 Holden kuljettaa laidasta, jalkakynä ja laukaus etukulmaa kohti, maalivahti ei avaa tilaa ja Matu varmistaa, ettei ripareista kukaan tuikkaa sisään.

4:46 Savior yrittää kiepsauttaa itsensä kulmauksesta maalin edustalle, kiekko viedään kuin tikkari lapselta ja vastahyökkäys, joka päättyy BK pakkien parempaan sijoittautumiseen. Laukaus kuitenkin saatiin aikaiseksi.

5:45 Kekki kuljettaa koko kentän läpi, kiekko ränniin, Savior lataa rännin toisessa päässä, Savior blokitaan, kiekko RVS äijille, avaus Rodrille, joka laukoo siniviivan tuntumasta ja mokke dyykkaa ja erotuomarin pilli huutaa taukoa.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Ravers saves: 1, poss: 52%
*** Brutal Killers saves: 3, poss: 47%

Tamituokio:
Vaikka kekin ja Matun rauhallinen yhteispelaaminen on hyväksi, niin edelleen turhia menetyksiä tulee aika paljon. Hyökkääjät testaavat vastapuolen pakkien tarkkuutta jatkuvasti ja tämän takia menetyksiä tuleekin. Molemmilla puolilla on taitavia yksilösuorittajia, joten luotetaanko tässä pakkien mokaamiseen, omaan paremmuuteen vai koko joukkueen paremmuuteen? Jotkin pitkät pyöritystilanteet taisivat päättyä jokseenkin turhautumiseen, mutta niin kuin Tami tapasi sanoa: ”Aishoki is a trii raund geim, laik boxing.” Näissä tunnelmissa viimeiseen ja ratkaisevaan erään.


*** PERIOD 3/3 STARTING


o:12 kiekko Brutal Killersin maalin taakse, ja sieltä verkkojen läpi sisään, kekki seivaa viivalla. Tämän jälkeen sähellystä ja melkein hyviä tilanteita BK:n päädyssä. Aika hävytön yritys Raversilta, mutta liekö vahinko vai vanhat tottumukset, you never know. Viihdyttävää kiekkoa tämä kuitenkin on!

0:54 *** 3-1 by Holden, rodr ja saku
kiekko syötetään maalin takaa/kulmauksesta Rodrille, joka kyttäsi b-pisteen kaarella, suora veto ja Holden lokkeilemassa maalin kulmalla ja maalivahdin riparista kiekko sisään. kekki missasi just ja just tilanteen.

1:40 Ravers saa vahingossa 2vs1 –tilanteen, Matu pitää passia, Ravers hyökki vetää ja tätä keskemmälle maalivahdin pötsiä vetoa ei vaan voi enää saada.

2:08 *** 3-2 Savior
Saku menettää keskel viival omal alueel kiekon ja Savior ajaa b-pisteen vieree ja laukoo takakulmaa

2:47 pyöritystä Raversin alueella, mielenkiintoisia vetopasseja Brutal Killersillä, joihin sitten RVS:n pelaajat vastaavat hyökkäämällä blokki päällä passattavalle kohteelle ja vedot ohjataan nurkkauksiin.

3:38 boy kuljettelee itseään läpi, passaa laitaan kekille, mutta vain pakki on vedon ja maalin välissä, no goal.

4:03 Savior vakuuttavasti pelaa keskialueella laidassa ja järjestää rännilaukauksen ja Brutal Killers taas pyörittämässä. Alle kaksi minuuttia peliaikaa..

4:31 Sakulla ei ole passitilaa keskialueella, joten hän ajelee itsensä laitaan ja, kun tämä lataa vetoa ränniin, niin BK:n äijät painavat blokilla ukon nurin. Kiekonmenetys , jonka seurauksena kekki epäonnisesti laukoo maalin edestä syöttökuvion jälkeen mokelle. Maalivahdille iso peukku seivistä.

5:07 Raversilla pitkä kiekkoa ja välittömästi kiekko tsipataan pois omalta alueelta aloituksen jälkeen.

5:40 2vs1 Brutal Killersin siniviivalla, Holden laukoo päätykulmaukseen, kiekko lipuu juuri ja juuri maalivahdille. Tyhjiin oltaisiin taas kuljeteltu.

5:54 *** 4-2 by Holden, passeissa Saku ja Ilja
kekillä kiekkoa alimpana, mutta kiekko napataan ja helppo maali.

5:59 *** 4-3 by kekki, passissa boy
Raversin pelurit juhlistavat voittoa ja jäävät stondaamaan paikalleen boyn ja kekin spurtatessa aloituksesta läpi, tööt!

*** MATCH OVER
*** Ravers saves: 1, poss: 56%
*** Brutal Killers saves: 4, poss: 43%

Tamituokio:
Mitäs tähän mitään turisemaan, Tamia lainaten: ”Tilastot on vaa tilastoja.”
Tietoja
Tuomari: rage
Lisätty: 20.01.2013 23:47

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.