SverigeSverige 56% 61% 36%
Last PeriodLast Period 43% 38% 63%
Sunnuntai-illan huumassa vastakkain asettuvat 1.Divarissa Last Period ja Sverige.

Pregame:

Kautta on jäljellä molemmilla joukkueilla näillä näkymin 2 ottelua, ja molemmat joukkueet tappelevat viimeisestä karsintapaikasta Liigaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kautensa ailahdellen; Last Period on tuskaillut maalinteon kanssa, joukkue on jäänyt kauden mittaan peräti kuudessa ottelussa ilman tehtyjä maaleja. Sverige puolestaan ei ole viime aikoina esittäny kummempia otteita: Joukkue on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelusta vain yhden, tämän konttaamisen johdosta Sverige löytyy kuntopuntarin toiseksi viimeiseltä sijalta.
Sverigelle voitto on elintärkeä, joukkueen viimeinen peli on sarjavoittaja Club Of Härmää vastaan, eikä heiltä varmasti irtoa pisteitä helpolla. Last Period kohtaa viimeisessä ottelussaan O&N, jonka kanssa LP pelasi tasan kauden aiemmassa kohtaamisessa. Pisteitä ei ole myöskään luvassa sieltäkään helpolla, joten tämä ottelu voi ratkaista näiden joukkueiden kohdalla erittäinkin paljon.

Supersaunoja miiqua odotettu kohta tunti(Edit: on odotettu yli tunti). Lidströmin veikkaus meni väärin, onse kova.

Selänne: miten voi veikata

00:00 Game on! Ainakin melkein, opster oli unohtanut luistimet.
00:30 number1 pelataan täysin vapaaksi b-pisteiden väliin, mutta löysä veto kopsahtaa Sverige-logoon.
01:34 miiq syöttää suoraan number1:lle puolustussinisellä, ja paikkaa tilanteen vaivoin, pomppukiekosta abazzu tykittää metrin ohi lähtietäisyydeltä
02:09 number1 vetopassi löytää 2vs1 tilanteessa tamiksen, joka ei saa siirrettyä kiekkoa tyhjään maaliin
03:35 opster avaa komealla avauksella Typhon ja miiq:n 2vs1 hyökkäykseen, mutta Andi hoitaa tyylillä
04:12 miiq pääsee viivakudista pomppineen kiekon kanssa kasvotusten maalivahdin kanssa, mutta hätäinen veto kuivaa tilanteen kasaan
05:30 miiq purjehtii kulmasta aina maalin eteen saakka, mutta tilanne kuivuu kun tuomari viheltää aloituksen keskialueelle
06:00 Tasainen erä, joskin Last Period oli ainakin erän alkupuolisko selvästi aktiivisempi. Sverige pääsi paremmin ja paremmin mukaan erän edetessä.

06:34 number1 pamauttaa sivuttaisliikeestä b-pisteen sisäkaarelta takatolppaan
07:24 Tanguay tykittää Sverigen pyörityksen jälkeen viivasta, mutta LP-maalivahti pääsee juuri ajoissa näkemään kiekon maskimiehestä huolimatta
08:36 abazzu tykittää kaukaa vaarattoman näköisestä paikasta, kiekko lopulta vain millejä ohi takanurkasta
09:00 Typho ja Tanguay vs number1, puolivahingossa 2vs1 jonka number1 kuitenkin hoitaa aavistamalla syöttöyrityksen
09:46 0-1 number1 (1+0), number1 koukkii kiekon opsterilta tämän yrittäessä avata ja maalivahti sekoaa täysin, joten number1:llä helppo työ kuljettaa kiekko tyhjään rysään
10:34 Sverige painaa päälle apinanraivolla
10:46 number1 laukoo vastahyökkäyksestä b-pisteeltä, mutta maalivahti nappaa kopin
12:00 number1:n karvausmaali erän kohokohta. Maalin jälkeen Sverige laittoi isompaa vaihdetta silmään, mutta vastahyökkäyksen jälkeen palautti pienemmälle. Varovaista peliä, muutama potentiaalinen maalipaikka jäi käyttämättä molemmilta joukkeilta.

12:30 opster vs. number1, opster ohjaa number1 kädestä pitäen kulmaan kiekon kanssa, ei vaaranpaikkaa
13:04 Yleisön joukossa kohistaan pituuksista ja painoista
14:04 Pojat on kotoisin Helsingistä
14:20 Ai niin täällä on pelikin.
15:23 0-2 number1 (2+0) tamis (0+1) number1 kiepauttaa vanhanaikaisella nollaankahteen, kuulemma
16:20 abazzun mieletön avaus vapauttaa tamiksen ja number1:n 2vs1 hyökkäykseen, mutta maalivahti venyttää tamiksen b-pistekudin eteen ja pitää joukkueensa mukana pelissä
17:10 3vs1 tilanteita satelee, kun Sverige on jo luovuttanut. Vain opster pitää lukemat 0-2:ssa.
17:40 Lidström esittää katoamistempun kesken pelin, ja palaa heti samalla katkolla takaisin
18:00 Last Period ottaa helpohkon voiton Sverigestä. Sverigen pelaaminen oli läpi ottelun tahdottoman oloista, eikä joukkue saanut itsestään juuri mitään irti koko ottelun aikana

*** opster - piti joukkueensa pelissä mukana läpi ottelun, ainoa valopilkku joukkueessaan