PePoPePo 1 1 3
Frankfurt LionsFrankfurt Lions 2 2 11
PePoPePo 51% 56% 52%
Frankfurt LionsFrankfurt Lions 48% 43% 47%
Hyvää iltaa ja tervetuloa seuraamaan 2divarin ottelua PePo - Frankfurt Lions. Sisäpiirin tietojen mukaan PePo kärsii pelillisistä ongelmista. Ei myöskään FL ole vailla ongelmia, vaan joukkueella on kuulemma aktiivisuusongelmia, pelejä on jäänyt pelaamatta.

1. erä:

1:30 1-0 by Reto (hari)
Harilta komea pyörähdys keskialueella, nopea autopassi Retolle, joka karkaa puolustuksen välistä puolittaiseen läpiajoon eikä erehdy.

3:19 Pöysti nousee laidasta keskeslle, veto on kova, mutta maalivahti torjuu.

3:33 1-1 by Yrmy (Velmu, Pöysti)
Myllytys PePon päädyssä tuottaa viimeinkin tulosta. Maskipeli toimii ja Yrmyllä on helppo työ tykittää kiekko verkkoon. Peli on tasan.

4:40 2-1 by BlindSide (Reto, Naappi)
Reto ja BlindSide pääsevät 2vs1-hyökkäykseen. Retolta vetopassi BlindSidelle joka ilmiömäisesti zippaa kiekon maaliin. 1/1, johon hari harvemmin pystyy.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** PePo saves: 1, poss: 51%
*** Lions saves: 2, poss: 48%

Ensimmäinen erä lätkitty. Molempien joukkueiden peli oli varsin samanlaista. Menetyksiä tuli todella paljon heti kun oli vastustajan siniviivan ylitse päästy. Itse en niinkään FL:n edesottamuksia ole tällä kaudella nähnyt, mutta ainakin PeeloPoikien pelistä on terävin särmä aivan täysin kadoksissa. Näyttävää neljän pelaajan pyöritystä ei ole tässä pelissä nähty, vaan kiekko menetetään ennen kuin on saatu hyökkäystä edes kunnolla käyntiin.

2. erä:

00:21 3-1 by Naappi (Reto)
Reto leikkaa terävästi maalin takaa sen edustalle jossa Naappi odottaa valmiina, autopassi Napelle ja Ossihan ei onesta erehdy. FL:n tilanne vaikeutuu huomattavasti.

3:13 Hari PePon hyökkäyksen kärkenä. Ei maalia, ihme kyllä.

Reto ja Reton peli on ainakin todella pahasti hukassa. Aivan järkyttävä määrä menetyksiä tähän mennessä, tavallista liimailua ei todellakaan ole nähty, vaan FL:n puolustuksella on ollut varsin helppo työ korjata kiekko pois kuljeksimasta.

3:19 BlindSide pääsee vetämään, mutta tolppa kolahtaa. Ei muutosta tulokseen.

4:45 Lionseilla on oiva tilaisuus kaventaa, kun joukkue pääsee 3vs1-hyökkäykseen, mutta Wingsin käsittämätön aikailu kuivattaa hyökkäyksen kasaan.

5:48 4-1 by Reto (hari, Naappi)
Pätkäs, ei kyennyt nähdä millainen maali. Jostain keskeltä Reto sen pamautti.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** PePo saves: 1, poss: 56%
*** Lions saves: 2, poss: 43%

Toinen erä taputeltu. PePo lisäsi hieman tahtia ja se näkyy tulostaululla. Vieläkään ei kuitenkaan peli ole sitä tyypillistä PePoa, mutta parempi kuin ensimmäinen erä. Ainakin tulostaulua katsottaessa. Lionseilla oli vaikeuksia päästä vaarallisiin maalipaikkoihin, viimeisessä erässä niitä tarvitaan mikäli mielii nousta rinnalle ja ehkä jopa ohitse. Tässä vaiheessa näyttää kuitenkin varsin mahdottomalta yhtälöltä.

3. erä:

FL aloittaa viimeisen erän sähäkästi ja saa luotua muutaman puolittaisen maalintekotilanteen, mutta lukemat pysyvät edelleen neljässä yhdessä. Hetkeä myöhemmin Naappi pääsi vetämään hyvältä tontilta, maalia ei siitäkään tilanteesta syntynyt.

1:16 5-1 by BlindSide (hari, Naappi)
Tenki etenee b-pisteelle, tarkka kuti ja kiekko ottaakin jälleen leebeniä Lionsien maalissa.

1:41 6-1 by Reto (hari, Naappi)
Vain hetki ehtii kulua edellisestä maalista, kun jälleen saamme kuulla summerin iloista pärinää. Reto vetää, Sulander sylkee eteensä, jonka jälkeen Reto tulee ja korjaa kiekon itselleen ja siirtää kiekon maaliin. Peli alkaa pikkuhiljaa olla naputeltu.

2:29 6-2 by Wings (Yrmy, goalkeeper)
Maaleja tulee kuin liukuhihnalta. Harin massiivinen keho peittää niin, että Wings pääsee tykittämään kiekon maskin takaa maaliin. Kavennus, joka sytyttää pienen toivon kipinän. Matka on kuitenkin vielä pitkä.

2:40 Tenki yrittää chippiä toistamiseen,ei kuitenkaan onnistu. 1/2

3:30 Reto on läpi, mutta vetoa ladatessaan Velmu koukkaa kiekon takaa itselleen ja lisämaaleja ei nähdä.

4:32 Hari on jälleen ylhäällä, BlindSide vetää ja Hartsa saa reboundin itselleen. TEnki tulee lähelle, mutta Hari ahnehtii eikä syötä kiekkoa. Tyhjät maalit olivat tarjolla, mutta tällä kertaa itsekkyys vei voiton. Aijaijai.

4:56 7-2 by Naappi (ei syöttäjiä)
Naappi tykittää järjettömällä voimalla kiekon keskeltä maaliin. Maalivahti täysin voimaton.

5:15 8-2 by BlindSide (Naappi)
En jaksa enää edes raportoida. Huntiks meni.

*** MATCH OVER
*** PePo saves: 3, poss: 52%
*** Lions saves: 11, poss: 47%

Kuten lukemista voi nähdä, meni viimeinen erä täysin lekkeriksi ja PePolaiset keräsivät helpot statsit pois kuljeksimasta. Viimeinen erä meni täysin PePon nimiin, eikä Lionsista ollut oikein mitään vastusta. Muutama nopea maali mursi leijonien selkärangan täysin ja loppu olikin enää lätkimistä kiekkoa reppuun.