Tilastot

RaversRavers - NightmareNightmare 4-0

Tehopisteet

RaversRavers
Holden 1+2=3 +4
Rodr 0+1=1 +4
Saku 2+2=4 +4
timo 1+1=2 +4

NightmareNightmare
Jebsu 0+0=0 -4
Tellervo 0+0=0 -4
Väiski 0+0=0 -4
yllepa 0+0=0 -4

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
RaversRavers 2 3 3
NightmareNightmare 3 5 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
RaversRavers 56% 48% 55%
NightmareNightmare 43% 51% 44%
Raportti
Alkamassa on Kiekkoliigan kamppailu Raversin ja Nightmaren välillä. Raversilla on ollut muutoksia rosterissa: Zach, viileä ja Gaizka ovat ulkona tiimistä, mutta tuttu paketti Holden, Ilja, Rodr ja Saku pyörittävät karusellia ilmeisesti hyvinkin mielellään. Nightmarelta kentällä nähdään perusmestarit Jebsu, Väiski, Lyd ja yllepa.

Nightmare on runkosarjassa kärjessä, mutta edellisestä liigapelistä on kulunut jo reilu kymmenen päivää ja tuolloin tuli ensimmäinen tappio runkosarjassa Getafea vastaan 1-0. Ravers on pelannut ailahtelevaa peliä, sillä eilen tuli voitto Neal Chaucerista 8-3 ja heti perään tappio Anaheim Mighty Duckseille lukemin 4-2. Ravers menee kamppailuun altavastaajana, mutta nähdäänkö yllätyksiä, se jää nähtäväksi. Peli alkakoon!



*** PERIOD 1/3 STARTING

Ravers voittaa aloituksen, keskialueella pyöritystä, alueen sisälle on vaikea päästä

0:21 ensimmäinen tilanne Raversilla: onnenkantamoisen kautta vetopaikka Holdenilla, ei uppoa veto takakulmaan eikä ripariinkaan ehditä ajoissa.

1:06 NM pyörittää RVS:n alueella, kiekkoa kierrätetään maalin takaa ja yllepalta tulee menetys. RVS hyökkää ja jotenkin omituisesti kiekkoa yritetään etukulmasta sisään, kun mokke päättää läsähtää maihin.

2:14 Holden yrittää vanhanaikaista kenenkään estämättä, mutta maalivahdille menee.

2:31 yllepalla tilanne tehdä maali, kun kiekko ajelehtii kaverin lapaan maalin eteen, mutta liian kiireesti tulee tilanne vastaan ja kiekko kuljetetaan suoraan moken patjoihin.

3:01 Jebsu kiertää maalin takaa maalin eteen, siinä olisi rannarimaalin paikka takakulmaan, mutta autopassi siitä irtoaa.

3:34 icing by nightmare, voitto RVS:lle ja Saku yrittää aivan kulmasta vetää maalia, melko toivoton yritys, mutta jos olisi ripari irronnut niin siinä olisi ollut maalin edustalla seisovalla miehellä paikka iskeä tyhjiin.

4:28 yllepalla kolme tilannetta peräkkäin siirtää NM johtoon: kaksi laukausta b-pisteiden välistä ja lopussa vielä kulmauksesta kierto maalille ja siitä yritti kiepauttaa etukulmasta sisään, mutta mokke jäätyy eikä lähde minnekään.

5:35 aiai, yllepalle järjestyy vapaa vetopaikka b:ltä, mutta hakee vetopassia maalin eteen, joka tosin päätyy RVS:n pelureiden jalkoihin.

*** ravers saves: 2, poss: 56%
*** nightmare saves: 3, poss: 43%


*** PERIOD 2/3 STARTING

0:13 rauhallista rakentelua NM:ltä, mutta autopassi suoraan RVS:n pelaajan lapaan keskialueella päättää tuon ruljanssin. RVS menettää saman tien ja taas mennään rodrien päätyyn. Hyvän lyhytsyöttelyn perään kiekko saadaan lauottua, mutta reivaajien pakki torjuu kiekon, joka olisi pomminvarmasti viuhunut tyhjään kulmaan. NM:n peruspelaaminen on kultaa

1:49 *** 1-0 maali by Ilja, syöttäjät Saku ja Holden
kas, tuomari oli vähä unessa, mutta se taisi mennä jotenkin näin: Aika yllättäen Saku pääsee läpi NM:n siniviivan ja b-pisteen väliseltä kohdilta, mukana on Ilja ja siitä pelataan one.

3:22 yllepa laukoo kulmasta, ohi menee. Piirun verran enemmän maalia kohti niin siellä olisi summeri laulanut kaikille tuttua maalilaulua.

3:30 Holden laidassa läpi, kukaan ei estä laukausta ja.. suoraan mokelle. Paikkoja on molemmilla joukkueilla.

3:52 Rodr ajelee hyökkäysalueella hönömäisesti suoraan pelaajia päin kiekon kanssa ja seuraa kiekonmenetys ja NM:llä taas hyvä paikka siirtää joukkueet tasalukemiin, mutta ei niin ei. Eikä paikat lopu siihen vaan taas yritetään uudestaan.

4:59 Holden taas laukomassa vapaasti, mokke sylkee ja Jebsu korjaa pikaiseati pois.

5:23 *** 2-0 by Holden, syöttäjinä Saku ja Ilja
Avaus Holdenille, joka spurttaa läpi ja nyt vähän keskemmältä kun ajelee niin saa lauottua maalin.

*** ravers saves: 3, poss: 48%
*** nightmare saves: 5, poss: 51%


*** PERIOD 3/3 STARTING


0:43 laukaus reivaajien mokelle, kiekko syljetään ja nippanappa puolustus ehtii paikalle hoitamaan kiekon pois Jebsun lavasta

1:33 kiekko rvs:n laidassa pidemmän aikaa, Lyd noutaa kiekon, ajelee keskelle, syöttää Jebsulle ja laukaus lähtee, mutta osuu puolustuksen pohkeisiin ja tilanne lyyhistyy siihen.

2:22 syöttely toimii ja kiekko kiertää yllepalle, syötöt saavat moken sivuttaisliikkeeseen, yllepa laukoo suoraan pakkia päin. Joko tässä luotetaan siihen, että Ilja ottaa tilanteen väärin tai yllepa turhautuu.

3:10 *** 3-0 by Saku, syöttäjinä Rodr ja Holden
Saku päätyy Nightmaren pelaajien piirittämäksi yksin Nightmaren maalivahdin eteen, mutta pitää kiekon hallussa, tsippaa taaksepäin selän kohdistettuna maalia kohti ja on yksin maalivahtia vastaan. Kiekko vähän sivulle ja rannari laulaa, kolmenolla.

4:44 *** 4-0 by Saku
Holden laukoo oikealta b-pisteeltä takakulmaan, maalivahti venyy torjuntaan, mutta Nightmaren epäonneksi mokke tyrkkää kiekon suoraan Sakulle, joka on ajautunut maalin eteen ja siinä perus sutasu silmät kiinni maalia kohti ja siellä soi.

5:43 Nightmare pyörittää upeasti Väiskin pelatessa rauhallisesti, pelaa maalia tyhjäksi mutta taitaa vahingossa passaa eikä rannaakaan maaliin. Epäonni valtaa vieraita Raversin kotikatsomossa.

*** ravers saves: 3, poss: 55%
*** nightmare saves: 2, poss: 44%

Tamituokio: molemmilla joukkueilla oli paikkoja, mutta kaikissa NM teki aloitteen. Nightmarella oli ensin maalipaikat, joista ei rangaistu. Näiden seurauksina syntyneet vastahyökkäykset toivat yv-hyökkäyksiä heidän päätyyn ja paine siirtyi toiseen päähän kenttää. Holden sai useita kertoja testata maalivahdin refleksejä ennen kuin paremmuus testattiin Holdenin eduksi ja joukkue siirtyi 2-0 johtoon. Ensimmäisessä ja toisessa erässä Nightmarella oli paikkoja useita, joista olisi pitänyt rangaista. Mitä lie Raversin kotihallin hanavedessä, kun maaleja ei vain yksinkertaisesti tullut. Vastoin ennakko-odotuksia Ravers voitti ottelun ja jatkaa omituista taivaltaan liigassa. Vielä kun tasaisuutta saadaan lisää loppukautta kohti, saattaa Ravers olla playoffeissa hyvinkin voitokas. Nightmarella oli tänään epäonnekasta peliä: vapaista paikoista mokelle ja muut vedot pakkeja päin. Suuri plussa Iljalle puolustuksessa, sillä tämä torjui aina kun vain pystyi, mutta silti niitä vapaita vetopaikkoja NM:lle järjestyi. Edellinen yhteenotto päättyi vierasjoukkueen selkeään voittoon, mutta nyt kävi toisin. Viihdyttävää peli kuitenkin oli molemmilta joukkueilta.
Tietoja
Tuomari: rage
Lisätty: 13.12.2012 22:47

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.