Tilastot

StarsStars - NightmareNightmare 1-0

Tehopisteet

StarsStars
Gabriel 1+0=1 +1
jnas 0+1=1 +1
krug 0+0=0 +1
xiit 0+1=1 +1

NightmareNightmare
Jebsu 0+0=0 -1
Tellervo 0+0=0 -1
Väiski 0+0=0 -1
yllepa 0+0=0 -1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
StarsStars 5 4 3
NightmareNightmare 1 4 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
StarsStars 48% 43% 47%
NightmareNightmare 51% 56% 52%
Raportti
Terve tuloo seuraamaan liigamatsia, jossa kohtaavat Getafe sekä Nightmare. Odotettavissa hunttia niin että puntitkin tutisee niin tulosveikkauksia pyydettiin katsojilta ja tämmössii saatii:

*Lång* 1-13
=Oxiel= 0-15
*Fice* 0-9

Mielestäni Långin veikkaus aika kaukaa haettua, ei Getafe tee maaliakaan jos vanhat merkit pitää kutinsa...!

Kas Nightmare ottaa Saviorin kentälle Väiskin kynttiläillallisen takia. Käännetään veikkaukset toisinpäin, ei tolla Koiraajien perintörinssillä kestä pää tosipeleis.

En ajatellut sen pidempää raporttia pelistä kertoa, odotettavissa yksitoikkoinen ottelu, joka ratkeaa siihen milloin yllepa tekee ensimmäisen maalinsa. Ja niin ei tarvitse ottaa henkilökohtasesti sit niinku kenenkään, kaikki sen vaa tietää et Nightmare ollu aika ylivoimane alkukauden. Toki Getafen pojat voi todistaa mun ja muiden veikkauksen vääräks, mutta kolmen puolustajan taktiikka jo kertoo vähän liikaa vaikka will nyt onki taitava molemmissa päädyissä kaukaloo. Miten se meni, sumpulla ei pärjää Nightmarea vastaan? Niin vissiin!

Kas ennen kuin ottelu edes ehtii alkaa niin Väiski palaa kynttiläillalliseltaan, ei tainnut tällä kertaa natsaa! Katotaan pääseekö Mosa-veli Savior kiekon söpöin oululainen kentälle. Renellä taitaa olla kiire pelata kun ready-nappia rämpytetään hermostuneesti, oota vaan kohta pääset!

Henkistä sodankäyntiä käydään, nippa lähti hakemaan pizzaa ja suivaantunut Lyd nokittaa lähtemällä suihkuun.

Kas saimme tulosveikkauksen vielä, kameli eli tättäpupu veikkaa vaatimattomat 1-4, otteluhan tulee päättymään 0-10 mikäli Nightmare saa ensimmäisessä erässä tehtyä maalin. Mikäli ei niin ottelu päättyy 2-6 ja yllepa tekee maaleista vain kaksi. Kas Savior poistui pukusuojista ja tuli katsomoon seurakseni. Otetaanpa haastattelu pikaisesti, mitä odotat ottelulta Arttu?

Kas Arttu lähti regittämään. :D Suivaantuneena kun ei saa peliaikaa. Vastausta odotellessa... jengi pyytää voicea, mutta en jaa haha ne ei tiedä sitä vielä.

Noni RoKin lahja jääkiekolle, painaha rediä niin päästään alottaan!

*Savior* rakastan luontoa ja eläimiä mut en villee ku se vei mun peliajat

Eipä lisättävää, nauttikaa matsista! En kirjoita enää, nythän se alko sit! Haha.

Ohhoh kirjoitan sittenkin, peli alkoi oudosti veikkauksienkin näkökulmasta: nippa siirtää Getafen yksi-nolla johtoon! Mutta nyt kuuntelen Erin - Mitä Tänne Jää joten seurataan ottelua taas!

Eka erä Getafelle yks-nolla, mutta kaikki näyttää siltä, että Nightmare menee ohi vielä. Kiekkoa liikutetaan nyt tosi kauniisti ja yllepa olisi voinut pistää pelin tasoihinkin mutta jostain syystä päätyi rannariin, jonka puolustus ehti estää. Jebsullakin maaginen paikka, mutta maalivahti koppasi.

Sori äiät en pahemmi seuraillu tokaa erää, mut 4-4 torjunnat joten paikkoja on näköjään ollu. Katellaa, 1-0 vieläki!

Kas, kolmannessa erässä puolustus teki tehtävänsä loppuun asti ja yks-nolla Getafelle!

kiitos ja sori :D

Mistä?
Tietoja
Tuomari: Lico
Lisätty: 02.12.2012 18:39

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.