Tästä se tuas lähtee kiekon kakosdivarin matsi käyntiin ja kuten kaikki tietää kakkonen on ykkönen eli tasokasta limpunsiirtoa luvassa kun vastakkain löylynheittäjät ja kitinoja.
Esitin brömsille ja siim nimimerkin omaavalle karpaasille kysymyksen millä mielin bliin ja bröms iha normimielin lähtee kun taas siim lupasi tehdä 5.. Merkkaanpa ne tuonne sitten valmiiksi.
Kitinojalta Japee aloittaa vaihdossa ja kokoonpano on siis Siim Tommi lugee vilzu. Löylyillä Mop Bröms Kaspar ja R-N.

Suhteellisen sekavaa pelailua kun löylyjen karvaus painaa lujasti päälle ja kitinojan pakit koittaa avata peliä siinä onnistumatta.
3.24 lugee (1+0) vilzu (0+1) Siim (0+1) meni vähä omi mut jonkinlaine veto takayläseen tais olla.
5 minuuttia pelattu kun kitinojalla 2v1 jossa vilzu pääsee vetämään ns onesta mutta suoraan logoon nasahtaa .
Kitinoja loi enempi tekopaikkoja mutta löylyjen varamaalivahti haske otti hyvin koppeja..tilanne siis 0-1 eka erän jälkeen.

Lugee menee vaihtoon 2eräksi puremaan tuppia ja Japee pääsee irti.
6.37 Japee (1+0) vilzu (0+2) Tommi (0+1) sieltähän se nasahti mualiin.
8 minuutin kohdalla bröms katkaisee loistavasti tommin avauksen ja tarjoilee bpisteelle josta R-N pääsee tälläämään mutta vireessä se on tuokin kassari ja koppaa leikiten.
9.38 Kaspar (1+0) Bröms (0+1) R-N (0+1) Bröms passaa kasparin läpi ja tämä siirtää tyylikkäästi amakynällä moken sivuun ja kiekko ylämummoon. Peli tässävaiheessa 1-2 mutta löylyt piristynyt selkeästi.
Ilmeisesti lagimaali R-N (1+1) Bröms (0+2) Kaspar (1+1
Ja hyvitys Japee (2+0)

Lagimaali tälläkertaa toiseen päähän Japee (3+0) Tommi (0+2) vilzu (0+3)
Ja siihen hyvitys R-N (2+1)
Tämä oli selkeesti löylyjen erä mutta loppuerää oli hankala seurata kun piti ottaa ylös maalintekijöitä ja lagaajia. Jännä 3 erä tulossa.
Niksa alkaa vaivata tuomaria joten mietin kehtaisko karata tupakille kesken erän mutta tunnollisena seeprana päätän jämäkästi istua tuolissa ja tuijottaa niska jäykkänä ruutua pelin loppuun asti.
Vilzun vuoro istuskella juomapullojen päällä ja lugee tulee takaisin kehiin.
Hermostunutta peliä kun molempien hyökkäykset järjestään päättyy huonolaatuseen syöttöön joten maalipaikat jää syntymättä.
14.52 lugee (2+0) Japee (3+1) Tommi (0+3)
15.19 Kaspar (2+1) Bröms (0+3) R-N (2+2)
Molemmat näyttää sitten että kyllä se maalintekokin onnistuu..Ensin lugee onesta 5-3 ja tuota kirjoittaessa Kaspar jo kaventaa 4-5.
1.14 peliä jäljellä ja löylyt aloittaa sulkemisen mutta kitinoja saa pelattua kiekon pois alueelta.
17.54 R-N (3+2) Kaspar (2+2)Bröms (0+4) tasoitus saadaan kuiten lopulta löylyjen toimesta aikaiseksi. Tuomarin mielestä lopulta kuiten oikea tulos vaikka torjuntoja muutama enemmän toisessa päässä.
Tuomari: pölöhö
Lisätty: 26.11.2012 20:49