PePoPePo 0 1 3
ImpactImpact 3 5 5
PePoPePo 58% 63% 56%
ImpactImpact 41% 36% 43%
Maanantai-ilta on sysimusta kuin Louin tulevaisuus ja on aika pelata tätä 2d-peliä. Sitähän tämä vain on, niinku monet ovat kertoneet. Vastakkain asettuvat PeeloPojat ja Impact. Kotijoukkueen leiristä löytyy liigakentille paluun tehnyt Tenkrat. Saa nähdä onko kiekkotaituri entisten aikojen vireessä. PePo lähtee Harin johdolla peliin selvänä ennakkosuosikkina, Impactilla on yllätyksen paikka.

1. Erä:

1:53 Syötöt etenevät nopeasti pelaajalta pelaajalle ja Joska on iskeä maalin komean syöttökuvion päätteeksi, mutta tilanne päätyy violenttiin behavioriin.

2:56 Samat tekstit kuin ylempänä, mutta ilman violenttia. PePo pyörittää varsin helposti peliä ja Impactilla on vaikeuksia päästä pois edes omalta alueelta. Toistaiseksi ei kuitenkaan maaleja.

3:54 Impact pääsi käymään PePon siniviivalla asti.

4:29 1-0 by Joska (BlindSide) Impact puolustus tunaroi, Tenki karvaa loistavasti kiekon ja odottelee maalin edessä Joskaa joka tulee ja täräyttää onesta lukemat yhteen nollaan. Hanat ovat nyt avattu.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** PePo saves: 0, poss: 58%
*** Imp saves: 3, poss: 41%

Ensimmäinen erä taputeltu. PePo suorastaan leikitteli Impactin kustannuksella kuin lokki Haria 1vs1-peleissä. PePo ei lähtenyt ahnaasti hakemaan väkisin maalia, vaan kiekkoa siirreltiin näyttävästi ja rauhallisesti pelaajalta toiselle. On vain ajan kysymys, koska Impactin väki turhautuu totaalisesti ja puolustus alkaa rakoilemaan. Silloin numeroista tulee todella brutaalit ja tappavat.

Katsomossa Suomiliigan ylimielisin pelaaja aukoo päätään Archuletalle.

2. Erä:

0:50 Impact pyörii PePon päädyssä, mutta maalia ei saada aikaiseksi.

2:52 2-0 by BlindSide (Hari, Naappi) Hari syöttää viivalta Tenkille, joka etenee b-pisteen nurkille ja mäjäyttää etukulmasta limpun byyriin. Peli on 2-0. Samalla meni valitettavasti Valkeakosken kovimman mopoautoilijan kiikarit rikki.

4:23 3-0 by BlindSide (Naappi, Hari) Tenki etenee b-pisteelle, veto lähtee ja kiekko löytyy repusta. Vakuuttavaa. Katsomossa Loui jaksaa edelleen hehkuttaa Tenkin ylivoimaa.

5:18 Hari yrittää vetää. Ei mene. :O

5:45 Joska yrittää rannarilla, mutta maalivahti on edessä.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** PePo saves: 1, poss: 63%
*** Imp saves: 5, poss: 36%

Toinen erä mentiin jälleen PePon tahtipuikon mukaan. Mikäli jotain edistystä Impactin puolesta haetaan, niin ainakin PePon Sulanderi joutui kerran torjuntahommiin. Muuten peli onkin ollut varsin selvä. Viimeinen erä lienee silkka muodollisuus, mikäli mitään mullistavaa ei tapahdu.

no pic no proof:D get out of the hood:D

3. Erä:

1:46 Tenki yrittää tunkea härän raivolla maalille, mutta tuloksena ainoastaan violent.

Katsomossa käydään mielenkiintoista keskustelua poikien (bisan, Loui) seksielämästä 1995-2000 vuonna syntyneiden naikkosten kanssa. Mahdollisesti virhe jakaa kyseisille henkilöille voicea.

2:56 Impact pääsee vetämään, mutta PePon maalivahti pitää edelleen maalinsa puhtaana.

3:26 4-0 by Blindside (Joska, Hari) Pitkän myllyn päätteeksi Joska heittää lätyn maalille jossa Tenki odottaa ja siirtää lopulta kiekon tyhjään maaliin ohi maalivahdin. Peli on naputeltu.

4:20 Tenki jälleen pyörii vaarallisesti maalin edessä, mutta ei saa rannaria lähetettyä matkaan tarpeeksi aikasin - ei maalia.

5:20 5-0 by Blindside (Joska, Naappi) Tenki vetää b-pisteen tuntumalta, veto suuntautuu keskelle maalia, mutta hieman tuurin kautta kiekko kimpoaa Impact-puolustajan kautta maaliin. Huntiks menee.

*** PERIOD 3/3 OVER
*** PePo saves: 3, poss: 56%
*** Imp saves: 5, poss: 43%

Peli oli varsin selvä, kenellekään se tuskin käy epäselväksi raportin luettuaan ja katsottuaan loppulukemia. PePo dominoi, Impact yritti parhaansa mukaan rimpuilla mukana. Torjuntojen ja hallintaprosenttien valossa viimeinen erä oli tasaisin.

*** BlindSide - Vastasi PePon maalinteosta, hyvä peli. Taidot tallella.