Team SaharaTeam Sahara 0 3 3
Brutal KillersBrutal Killers 3 6 6
Team SaharaTeam Sahara 38% 53% 54%
Brutal KillersBrutal Killers 61% 46% 45%
Molemmat joukkueet lähtevät peliin parhaalla miehistöllään, BK:lla on tuttu nelikko jäällä, mutta TSA:lla on tullut yksi muutos aiempaan kauteen, hakke on palannu NM:stä takaisin Saharaan, vaikuttaako tämä TSA:n peliin millä tavoin, sillä joukkue on aloittanut Liigakauden hyvin verrattuna aiempaan kauteen, TSA:n saldona 6 ottelusta 3 voittoa ja 3 tappiota. BK:n saldo 2 ottelusta 2 voittoa.
TSA on sarjataulukossa tällä hetkellä pykälää ylempänä kuin BK, TSA 4. ja BK 5.

1.erä:
Kiekko tipahtaa jäähän ja hakke hoitaa aloitusvoiton. Peli alkoi odotetulla BK:n pyörityksellä, lähes 2minuuttia alusta on jo pyöritetty Saharan päädyssä, mutta laukauksia ei olla saatu vielä.
Saharalla käynnistymässä 2puolen minuutin kohdalla hyvännäköinen hyökkäys, joka harmikseen päättyy paitsioon.
Sahara hyökkää ja Overkillille pedataan paikka keskelle, mutta veto syliin.
Ja ottelun avausmaali on syntynyt!! Ajassa 3.07 ssamu pitää kiekkoa BK:n hyökkäysalueella ja löytää keskeltä hyvän tontin laittaa kiekko etukulmasta sisään ja siellä lepää! Pude syöttäjänä.
Ja tasoitus syntyy 9sec ennen erän loppua! Näppärästä vastahyökkäyksestä boy jakaa vierelleen porolle, joka pamauttaa bpisteen tuntumasta takakulmaan.

2.erä alkaa sekaisella tunnelmalla, peliä mennään erän alusta päästä päätyyn, molemmilla maalintekopaikat lähellä, mutta vedot jää uupumaan. Toisen peliminuutin tuntumassa Pudelle siunaantuu kaksi hyvää maalintekopaikkaa, mutta BK-molari kestää.
:D BK:n johto syntyy ajassa 9.29! kekki vetää kiekon päinmokea, ja Overkill ookettaa tjsp kiekon omaan maaliin! Syöttäjinä poro ja boy.
BK lisää johtoaan hyvän hyökkäyksen päätteeksi minuutti ennen erän päätöstä, poro ja boy petaavat hyvän paikan kekille ylä bpisteelle josta kekki laittaa kiekon varmasti takakulmaan. Peli 1-3.

Sahara hallitsi 2.erää hienokseltaan, mutta ei saanut kiekkoja sisään, kun taas BK teki 2 tarvittavaa maalia ja johtaa peliä hyvänoloisesti kahdella maalilla.

3.erä alkaa TSA hyökkäyksellä joka päättyy Puden puckiin. Viimeinen erä on alkanut pienoiselle Saharan hallinnalla, BK saa muutamia vastahyökkäyksiä, mutta puolustaa varmasti ja sinnikkäästi. Kahden ja puolen minuutin kohdalla aukeaa Saharalle 3v1 hyökkäys, mutta Pude päättää vetää itse bpisteeltä, päin veskaa.
Kello pysähtyy näyttäessä 3:16, kun ssamu vetää bpisteen tuntumasta kiekon päin mokea, mutta seuraa oman riparinsa ja zippaa kiekon etukulmasta sisään! Syöttäjinä toimi hakke & Overkill.
Puolitoista minuuttia ennen loppua haiskahtaa ottelun ratkaisu, boy tulee bpisteeltä ja ampuu kiekon takakulmaan.
50sec ennen loppua tulee viimeisin niitti, boy jättää porolle ala bpisteelle joka sijoittaa kiekon varmasti takakulmasta sisään, Matu toinen syöttäjä.
Sahara kirii vielä, näppärä hyökkäys saharalta, joka päättyy samun vetoon keskeltä etukulmasta sisään. Pude ja Overkill syöttäjinä.

Ja tööt ottelu päättyi 3-5 BK:n eduksi.

Kolmas erä oli myös pienoista Saharan hallintaa, maalipaikkoja olisi ollut enemmänkin, mutta ei osu niin ei, ja BK käytti vastahyökkäyksensä ja tilaisuutensa loistavasti, joten tulos oikea.

Ottelun päätähtinä ja ratkaisijoina toimi tuttuun tapaan boy & poro12, Matua ja kekkiä vähättelemättä, pistelivät hyvällä prosentilla kiekkoja pussiin, hakella ei paljon ollut tehtävissä saharan alakerrassa.

Peli olisi voinut olla toisissa lukemissakin, mikäli Pudella olisi vaadittua maalintekonälkää löytynyt enemmän, paljon paikkoja, ei maaleja.
Tuomari: Reaves
Lisätty: 18.11.2012 23:47