Pappis 0+0=0
prvs 0+0=0
tonii 0+0=0
Wakke 0+0=0

Ottelu alkoi melko tasaväkisesti. Ensimmäinen erä pyöri enimmäkseen Elite Razorin päädyssä, mutta suurin osa laukauksista suuntautui kohti FC Kiviniemen maalia. Oli jo alusta asti selvää, että molemmat joukkueet lähtevät kovan puolustuksen kautta liikkeelle. Kuuder minuutin pelin jälkeen tilanne oli 0-0.

Toinen erä muistutti ensimmäistä hyvinkin paljon. Kiviniemi painosti kovaa, mutta Razorin pakkipari, Pappis ja prvs, kestivät hyvin. Ottelun kuparista ei vieläkään ollut rikottu toisen erän päätyttyä.

FC Kiviniemi lähti kovalla ryminällä viimeiseen erään Masaelin ja Tinden johdolla. Ottelun avausmaali nähtiin komean yhdistelmän päätteeksi, jonka pääarkkitehtina toimi .jorma. hienolla keskityksellään jonka Masael sai survottua maaliin. Hetkeä myöhemmin Tinde onnistui maalinteossa ja ottelu oli käytännössä ratkennut. Masaelille tämä ei vielä riittänyt, vaan herra iski vielä komeat loppulukemat, 3-0, siniviivalta lähteneellä löysähköllä laukauksella.
Tuomari: SDDLT
Lisätty: 22.01.2006 16:45