Tilastot

Voodoo PeopleVoodoo People - Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 3-1

Tehopisteet

Voodoo PeopleVoodoo People
Eyemou 0+1=1 +2
Fice 0+1=1 +2
JaKurri 1+0=1 +2
Tsistov 2+0=2 +2

Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk
Kap 0+1=1 -2
Nuubi 0+0=0 -2
Ossii 1+0=1 -1
Rudius 0+0=0 -1
Samsonov 0+1=1 -2

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Voodoo PeopleVoodoo People 3 1 4
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 1 2 6
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Voodoo PeopleVoodoo People 46% 45% 45%
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 53% 54% 54%
Raportti
Kautensa taas aktiivisesti aloittanut Metallurg kohtaa juuri kautensa 3-3 tasapelillä Double Itin kanssa aloittaneen Voodoo Peoplen. Metallurg on aloittanut kautensa varsin positiivisesti vaikean offseasonin jälkeen. Kasassa on 8 ottelun jälkeen 5 voittoa ja 3 tappiota. Joukkueen kaikki 3 tappiota on tullut viime kaudella välierissä pelanneita joukkueita vastaan.

Seurattavia pelaajia:

Voodoo lähtee nyt otteluun kahdella puolustajalla, joten Kurri pääsee hyökkäämään. Loistava peliäly ja laukaus ja muutenkin uskomaton pelaaja, joka harvemmin tekee virheitä saati sitten häviää otteluita.

Metallurgin joukkueesta voisi esiin nostaa Samsonovin takaa Kapin. Ylemmän puolustajan paikalla alkukaudesta lähinnä huseerannut Kap on pistänyt ainakin omaan silmään. Hyvät kädet, hyvä peliäly, vaikea ohitettava eikä maalintekokaan ole ydinfysiikkaa.

1.erä:

Varsin tasaisissa merkeissä mentiin ottelun ensimmäinen kolmannes, eikä kummallakaan joukkueella ollut sen kummemmin vaarallisia maalintekotilanteita. Molemmat puolustaa tarkasti, eikä ylivoimahyökkäyksiäkään synny.

2.erä:

Tasaisissa merkeissä mennään ottelun ensimäiselle lagibreikille. Parhaana paikkana mainittakoon Kurrin veto maskin takaa, joka kuitenkin painui veskarin ja tolpan välistä maalin ohitse ja maali säilyy yhä koskemattomana. Voodoon hyökkäyspeli tuntuu roikkuvan liikaa Kurrin harteilla ja hyökkäykset päättyvätkin usein turhaan puskemiseen, josta seuraa kiekonmenetyksiä.

4:30 pelattuna toista erää, kun Nuubi zippaa kiekon omalla alueella suoraan Tsistovin lapaan, joka käy kiepauttamassa vanhanaikasella Voodoon 1-0 johtoon.

Tasainen erä ja virheistä rokotetaan armotta. Yksi puolustuspäänvirhe ja taululla 1-0. Julmaa.

3.erä:

Metallurg vaihtaa viimeiseen erään blmr:n tilalle Satanin. Tuoko tarkasti laukova Satan lisävirtaa Metallurgin peliin ja sen tarvittavan lisäpotkun, jolla joukkue pystyisi tasoittaa ottelun tai jopa voittamaan.

Voodoolla on avauserässä parikin paikkaa tuplata johtonsa. Metallurg kuitenkin tasoittaa ottelun. Kap pelaa kiekon kentälle tulleelle Satanille, joka liimaa Fice ohi ja kuljettaa kiekon etukulmasta sisään ja tilanteeksi 1-1.

Voodoo kuittaa kuitenkin samantien tilanteeksi 2-1. Fice pelaa kiekon Tsistoville joka vetää pisteeltä kiekon maaliin.

Samaan konkurssiin Eyemou pelaa kiekon Kurrille, joka vetää niinikään pisteeltä kiekon sisään ja taululle ratkaisevan tuntuisen 3-1 johdon.

Ottelu päättyy ja Voodoo ottaa ansaitusti kauden ensimäisen voittonsa.

Ottelun paras: JaKurri. Loi itselleen maalintekopaikkoja kuin tyhjästä. Omien sanojensa mukaan 13 maalipaikkaa ja 1 maali.
Lammas: Nuubi. Ei yltänyt vaaditulle tasolle ja Fice harjasi puolustajien välisen mittelön suvereenisti.
Tietoja
Tuomari: hydä
Lisätty: 14.11.2012 23:51

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.