Voodoo PeopleVoodoo People 1 2 5
Double ItDouble It 46% 50% 43%
Voodoo PeopleVoodoo People 53% 49% 56%
Voodoo People avaa kautensa pisteautomaattina toiminutta Double Itiä vastaan. Double Itin leirissä meininki on kuintekin huhupuhedein mukaan parantunut, kun pahennusta aiheuttanut Emelin on potkittu joukkueesta.

Double It puolustukseen Nicklas ja ponkke. Hyökkäykseen Drury ja Mikke. Voodoo People lähtee otteluun hyökkäyksessä Tsistov ja Aki, puolustuksessa KultaKurri ja Fice.

Toivottavasti Double It saanut jotain tolkkua peliinsä. Ei kiinnostais meinaan taas kirjotella toistakymmentä maalia ylös.

Viime kaudella Double It teki Voodoota vastaan kahdessa pelissä vain yhden maalin. Ottelut Voodoolle 3-1 ja 3-0. Toisaalta nyt Tuplilla on asettaa piikkiin Mikke. Itseään Santiksi kutsuva Mikke ei tosin ole vielä löytänyt maalijyväänsä osuttuaan kauden neljässä pelissä vasta kahdesti.

1.erä:

0-1 maali syntyy parin minuutin pelin jälkeen kauden aikana jo totuttuun tapaan Double Itin verkkoon. Tsistov tuo kiekon alueelle, pelaa sen Kurrille ja Kurri tekee pienen pysähdysliikkeen, jolloin Double Itin nelikko liukuu kesäkumeilla ohi. Syöttö keskustaan Tsistoville, joka kuljettaa kiekon tyhjään maaliin.

Minuuttia myöhemmin Double It kuitenkin tasoittaa ottelun. Ponkke veivaa Ficen kahville ja pelaa kiekon läpiajoon kerenneelle Drurylle, hämylämyllä veskari jäihin ja ranteella kiekko pömpeliin.

Double It on aloittanut ottelun huomattavasti paremmin, kuin muut ottelut kuluvalla kaudella ja näyttää siltä, että altavastaajana otteluun lähteneet Tuplat taistelee tosissaan kauden toisesta voitosta joukkueen viidennessä ottelussa.

Ottelun ensimäinen erä eteni tasasissa merkeissä, eikä kummallekkaan joukkueelle siunaantunut juurikaan vaarallisia maalintekotilanteita.

2.erä:

Voodoo Peolee vaihtaa toiseen erään kentälle Eyemoun Tsistovin tilalle. Jospa nyt Voodoo saisi pelinsä toimivaan odotetulla tavalla.

Voodoo Peoplen piristyy huomattavasti Kurrin siirtyessä hyökkäykseen. Kurri kieputtaakin kulmasta yksin kiekon keskelle ja lataa siitä huonosta asennosta huolimatta kiekon takapesään ja Voodoon 1-2 johtoon. Ei syöttäjiä. Maalin yhteydessä Voodoo vaihtaa Eyemoun takaisin penkille ja Tsistovin kentälle.

Toisessa erässä joukkueiden puolustaminen on ollut väljempää ja molemmille joukkueille on auennut parit maalintekopaikat, joista Voodoolle kyllä paremmat. Voodoo on pariin kertaan päässyt niin selkeisiin 2vs1-hyökkäyksiin, joista pitäisi maalit tehdä. Toisessa päässä Tuplien paikat on lähinnä ollut puolittaisia yhtä Miken hyvää paikkaa lukuunottamatta, jossa tyhjä verkko häämötti jo.

3.erä:

Ponkke koittaa erätauolla herätellä omiaan uuteen nousuun ja vaihdattaa pelipaikkansa Miken kanssa. Ponkke siirtyy siis kärkeen ja Mikke ottaa paikan Nicklaksen pakkiparina.

Kokeilu osoittautuu toimivaksi, kun Drury ja ponkke karkaa 2vs1-hyökkäykseen. Drury laittaa komeesti kiekon vetopassilla ponkelle, joka pääsee tinttamaan kiekon tyhjään maaliin. Taululla 2-2, kun viimeistä erää pelattu puolitoista minuuttia.

Ponkke on esittänyt vakuuttavia otteita hyökkääjän tontilla erän ensimäisen puolikkaan aikana karvattuaan kiekkoa helpon näköisesti muutamaan otteeseen Ficeltä. Double It on selkeästi paremmin nyt ottelussa mukana ja hallitsee kenttätapahtumia. Voittomaali roikkuu ilmassa.

Double Itin painostuksen keskeltä kuitenkin jysäyttää johtomaalin Voodoo People. Fice katkaisee hienosti syötön keskialueella ja pelaa kiekon Tsistoville. Tsistov pääsee vetämään pisteeltä kiekon takanurkkaan ja tilanteeksi 2-3.

Double Itin loppukiri näyttää vaisulta, kunnes taas tulee puskista maali. Pari hyvää vetopaikkaa aiemmin hassannut Mikke vetää pisteeltä ja veto uppooaa yllättäen etukulmaan. Taikurimainen ratkaisu varjojen mailla seilaannelta Santilta.

Tasainen ottelu ja sille sopiva tulos 3-3. Viimeinen erä ehkä hienokseltaan Double Itille, mutta lopussa rosteriinsa nähden ehkä heikolla kokoonpanolla pelanneelle Voodoolla oli myöt omat paikkansa naulata peli pakettiin.

Ottelun leijona: ponkke. Hyvä veto siirtää itsensä hyökkääjäksi, joka piristi huomattavasti joukkueen peliä. Kelpo esitys muutenkin.

Leijonaksi mainittakoon myös Fice, joka tottuun tapaan pelasi erittäin varmasti. Välillä sortui omaan näppäryyteensä ja tuli turhia kiekonmenetyksiä.

Lammas: Aki. Ei saanut juurikaan mitään aikaan hyökkäyssuuntaan.