Brutal KillersBrutal Killers 3 2 4
RaversRavers 4 4 4
Brutal KillersBrutal Killers 50% 38% 49%
RaversRavers 49% 61% 50%
Hyvää iltaa. Vuorossa olisi tällä kertaa Brutal Killerssien ja Raverssien välinen 1. välieräkohtaaminen. Joukkueiden kohtaamiset runkosarjassa ovat olleet kovin tasaväkisiä, sillä ensimmäinen ottelu päättyi tasan ja toisen voitti Ravers yhdellä maalilla.

Erä 1:

05:14 - stp pääsee laukomaan avopaikasta, mutta maalia ei synny.

05:58 - Holden yrittää veivata kiekkoa maaliin, mutta maalivahti nappaa kopin.

Brutal Killers: hallinta 50%, torjunnat 3
Ravers: hallinta 49%, torjunnat 4

Erä 2:

01:37 - kekki pääsee vetämään b-pisteen takaa, mutta maalivahti koppaa kiekon

Lagimaali Saq (1+0) ja poro12 (1+0) korvausmaali.

03:16 - Zach (1+0) Saq (1+1) Holden (0+1) - Zach pistää vapaasti b-pisteeltä maalin

05:58 - Holden erittäin lähellä maalia, kiekko menee kuitenkin ohi

Brutal Killers: hallinta 38%, torjunnat 2
Ravers: hallinta 61%, torjunnat 4

Erä 3:

01:13 - poro12 ampuu pienestä kulmasta tolppaan, mutta ei jatkajia

02:34 - poro12 (2+0) stp (0+1) kekki (0+1) - BK pääsee 3vs1 -tilanteeseen. Kiekko liikkuu kauniisti ja lopulta poro ampuu stp:n vetopassista kiekon maaliin

Brutal Killers: hallinta 49%, torjunnat 4
Ravers: hallinta 50%, torjunnat 4

Jatkoerä 1:

02:39 - Vaarallinen 2vs1 kekillä ja stp:lla, kekki yrittää vetää kiekkoa maaliin muttei onnistu

Saq (1+0) Rodr (0+1) - Rodrilta hiljainen roikkukuti mokea päin. Moke sylkee kiekon eteensä ja Saq kuljettaa kylmän viileästi tyhjiin.

Brutal Killers painosti vielä ensimmäisessä erässä, mutta heti toisen erän alusta lähtien oli selvää, että Ravers ei tule antamaan voittoa helpolla pois. Lopulta Ravers osoittautui kuitenkin paremmaksi. Tiettyä yllätysmomenttia ilmassa, mutta voitto oli ansaittu.
Tuomari: Teemu
Lisätty: 19.10.2012 00:14