NightmareNightmare 4 5 5
StarsStars 5 6 3
NightmareNightmare 51% 59% 56%
StarsStars 48% 40% 43%
Kauden 3/12 Kiekkoliigan playoffit ovat jälleen pyörähtäneet käyntiin todella jännittävillä otteluilla, jotka ovat tuoneet satoja katsojia lehtereille kannustamaan ja kommentoimaan otteluja. Nightmare - Getafe -otteluparissa on nähty jo kaksi ottelua, ja otteluvoitot ovat tasan 1-1. Edellisessä ottelussa epätoivottujen vaiheiden jälkeen NM ryöväsi kotiedun itselleen, ja on edelleen ennakkosuosikki sarjassa.
Oma veikkaus: 4-2

1.ERÄ

1:22 Loistolaukaus ahtaasta paikasta ettanilta, mutta riparikaan ei tuo tulosta

4:42 Jälleen laukaisumahdollisuus ettanilla - ensimmäinen erä onkin ollut lievää Getafe-hallintaa

5:44 yllepan etukulmaujutus ei onnistu

5:56 Eikä b-pistelaukauskaan

Kulunut fraasi playoffkiekosta sopii täydelleen ensimmäiseen erään, sillä vaikka laukauksia nähtiinkin, molemmat joukkueet pitivät toisensa huippupaikoilta poissa. Getafe sai joitakin vaarallisempia tilanteita, mutta ottelu jatkuu maalittomasta tilanteesta toiseen erään.

2.ERÄ

0:50 NM-vahti mahallaan jo, mutta Getafe ei saa runnottua kiekkoa sisään

2:02 Jebsu läpiajoon! Harhautus, kääntö vasemmalle mutta loistava aavistus maalivahdilta Jebsun rannariin pitää tilanteen nollassa nollassa.

2:25 Kaksi loistavaa vetopaikkaa Nightmarella, mutta maalivahti kestää.

2:40-3:10 Molemmissa päissä maalintekopaikat: silti 0-0. Peli selkeästi avautunut

3:43 1-0 yllepa (Jebsu)
Maalihanat avattu! Jebsu nousee loistavasti maalintakaa syöttäen kulmalla väijyvälle yllepalle, joka laukoo kiekon tarkasti ristikon kautta maaliin. Kaunis häkki!

5:35 2-0 Jebsu
5:38 3-0 yllepa (Gabriel)
Jebsu rankaisee läheltä alab-pistettä kahteen nollaan, ja aloituksesta Gabriel vapauttaa yllepan vapaaksi b-pisteelle, eikä hän erehdy takanurkkavedossaan

Erittäin värikästä peliä tarjottiin toisessa erässä: vetoja sateli ja maaleja nähtiin. Kaksi loppuhetken maalia varmasti tuntuivat suolaisilta Getafeleirissä, mutta jos he jatkavat iloista peliään, on kaikki mahdollista. NM vei kuitenkin nimiinsä toisen erän.

3.ERÄ

0:38 3-1 ettan (will)
ettan laukoo keskeltä kanuunan etukulmaan -> toiveet heräävät

1:37 3-2 ettan (exal, will)
NM-puolustus nukahtaa ja onesta varma maali. Huikea loppu tiedossa!

4:00 Hässäkkää NM-maalilla, mutta tilanne edelleen 3-2.

4:47 LOISTOpaikka 2v1:stä tasoittaa ottelu, mutta maalivahti torjuu. Ja heti perään tolppalaukaus Getafelta!

Erittäin taistelurikas kolmas erä ei tuonut Getafelle tulosta, vaan NM vei kolmannen ottelun 3-2 vieden otteluvoitot 2-1:een. Todella katsojaystävällinen ottelu toi katsomoon yli 100 henkeä. Seuraavaksi matkataan Getafen kotiluolaan!

Tähdet:

*** yllepa | Yritteliäin pelaaja kentällä, teki töitä
** Jebsu | Loistavaa pelinrakennusta, missasi tosin pari selvää maalintekopaikkaa, joten kaksi tähteä