NemesisNemesis 2 6 6
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Voodoo PeopleVoodoo People 38% 50% 49%
NemesisNemesis 61% 49% 50%
Noniin hyvää iltaa kiekkokansa! On juuri alkamassa kiekkoliigapeli Voodoo Peoplen ja Nemesiksen välillä. Voodoo People on näyttänyt vahvoja otteita viimesessä kolmessa ottelussa kaataen kärkipään joukkueen Brutal Killersin sekä taidokasta kiekkoa pelaavan Getafen. Nemesis on pitkin kautta parantanut otteitaan ja kaatanut koviakin tiimejä kuten Nightmaren. Voodoo People siis lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Mutta nyt kiekko tippuu jäähän ja peli alkaa!

1. erä

Alku meni vähän ohi, mutta VP myllyttää ja ajassa 00:49 ensimmäinen maali on tosiasia! JaKurri pistää vetopassin laidasta ja Dreamic siirtää kiekon häkkiin.

00:49 1-0 by Dreamic (JaKurri, Eyemou)

Ja samalla kun kirjoitan edellisestä maalista, ajassa 01:29 Patrick tasoittaa ottelun! B-piste veto ja moken suojusten kautta kiekko maaliin.

01:29 1-1 by Patrick (Leif)

Kiekko pyörii VP:n maalin edessä, mutta tilanne purkautuu. Samassa VP lähtee vastahyökkäykseen ja saa pientä tilannetta aikaan.
Dreamicilta b-piste veto, mutta maalivahti torjuu.
VP:ltä 2vs1, Dreamicille kiekko, mutta Mendi oli parempi.
Gerberiltä b-piste laukaus mutta JaKurri torjuu.
Nyt mennään molempiin suuntiin kovaa vauhtia. Molemmilla joukkueilla vetopaikkoja, mutta useaan otteeseen ne kilpistyvät pelaajiin. Erän lopussa Poolilla vielä paikka maalin edessä, mutta summeri soi!
Prosenttien puolesta Nemesis pyörittänyt, mutta pelissä se ei juuri näkynyt. Melko tasaista so far.

------------------------------------------------
2. erä

2 erä alkoi ja Mendi riisti aloituksen. Patrickilla paikka b-pisteeltä, mutta maalivahti liimaa. Samassa vastahyökkäys ja Dreamicilla paikka viedä VP 2-1 johtoon, mutta jälleen maalivahti torjuu. Nyt mennään vauhdilla VP:n päähän, Patrick ja Leif pyörii maalin takana, mutta tilanne lyhistyy. Päästä päähän jälleen mennään, kummallakaan ei ole ollut vaarallisia tilanteita hetkeen. Patrick läpiajoon Leiffin syötöstä ja ajassa 02:40 Nemesiksen toinen maali on tosiasia!

02:40 1-2 by Patrick (Leif)

Jälleen Dreamicilla paikka b-pisteeltä, mutta vedot eivät ole uponneet tänään. Jälleen Patrick puolittain läpi, mutta maalivahti torjuu. Nemesiksen kolmas maali oli enemmän kuin lähellä. Päästä päähän mennään ja Nemesiksellä 2vs1. Patrickin vetopassi oli hyvä, mutta Leif ei kyennyt siirtämään Nemesistä 1-3 johtoon. Leiffin avausyritys ränniä pitkin päätyy pitkään kiekkoon. Pool toimittaa kiekkoa maalilla Dreamicin ollessa maskissa, mutta veto kilpistyy Nemesis pelaajiin.
Ja näin toinen erä saatiin päätökseen ja tauolle mennään Nemesiksen 1-2 johtolukemissa!

VP:n pitäisi alkaa saada vedot sisään jos mielii kerätä pisteet ottelusta.
-------------------------------------------------
3. erä

Ja kolmas erä alkaa, Nemesis riistää aloitusvoiton. Pool puskee laidasta läpi ja zippaa keskelle, Mendi saa kiekon. Peli pyörii Nemesiksen päädyssä kunnes kiekko lipuu keskialueen puolelle. VP aloittanut vahvasti. Patrick zippaa kiekon laidasta Leiffille joka vetää, mutta maalivahti osoittautuu paremmaksi. Paitsion jälkeen kiekko tulee Patrickille joka tulee laidasta ja siirtää Nemesiksen 1-3 johtoon ajassa 01:40! Rannelaukaus ei petä!

01:40 1-3 by Patrick (Mendi)

Kirjoittaessani edellistä Leiffillä oli paikka siirtää Nemet 1-4 johtoon puolittaisesta läpäristä, muttei onnistu. MUTTA NYT ONNISTUU! Ajassa 02:45 Leif siirtää nemet 1-4 johtoon!

02:45 1-4 by Leif (Patrick, Gerber)

Tilanteita tulee kuin liukuhihnalta molemmissa päissä ja juuri äsken VP:ltä tolppalaukaus.
Nyt peli pyörii Nemesiksen päässä. Pool maskissa ja Dreamicin laukaus, mutta se kilpistyy hyvin pelanneeseen Nemesiksen puolustajaan. Kiekko kimpoilee Leiffille keskelle, mutta maalivahti torjuu.
Nemesiksen pitkä kiekko.
VP:ltä 2vs1, Dreamic laukoo pisteeltä, mutta jälleen maalivahti torjuu. Ja heti sen jälkeen Patrick läpiajossa, muttei onnistu maalinteossa.
Ja se oli siinä! Nemesis ottaa altavastaan roolista otteluvoiton!

Peli oli huikea, molemmissa päässä paljon tilanteita, mutta tälläkertaa Nemesis onnistui hyödyntämään paikat.

Tähdet tänäiltana menee kokonaan Nemesikselle.

*** Patrick, Nemesiksen kulmakivi, 3 maalia sekä hyviä syöttöjä
** Leif, onnistui maalinteossa ja syötti Patrickin useaan otteeseen läpiajoon.
* Mendi, torjui lukuisia VP:n laukauksia, piti Nemesiksen maalin lähes puhtaana.
Tuomari: Wirta
Lisätty: 24.09.2012 00:04