Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet 51% 51% 50%
Alkamaisillaan on sunnuntai-illan viihdyke Kärkiryhmä vs. Jalattomat puukädet. Joukkueet suuntaavat tulevaan koitoksiin allaolevilla kokoonpanoilla.

Kärkiryhmä: Andi, balotelli, miktok & Rico
Jalattoma puukädet: abarth, Famous, PepeLaku & Roger

Ensimmäinen erä olkoon siis valmis alkamaan! Toivottavasti ottelusta tulee viihtyisä & maalirikas.

1.Erä
Ottelu alkaa & KR nappaa aloituksen, jonka jälkeen PePeLaku & Famous suuntaavat KR:n alueelle saatuaan kiekonriiston, mutta tämä hyökkäys ei tuota tulosta.

01:00 Japu on pyörittänyt peliä tähän mennessä, kunnes KR:n Andi riistää kiekon & syöttää balotellin puolittaiseen läpiajoon, josta balotelli vetää, mutta japun onneksi abarth pääsee juuri & juuri väliin.

03:15 0-1 Roger Famous PepeLaku
Japun pyöritys jatkuu & lopulta Rooger pääsee napauttamaan maalin!

04:13 0-2 PepeLaku Famous Roger
Japu ottaa ohjat käsiinsä heti ensimmäisessä erässä! Tällä kertaa nätin painotuksen päätteeksi PepeLaku pääsee täräyttämään verkot kireelle.

Erä loppuu & jotta pelistä ei tulisi niin yksitoikkoista on KR:n parannettava peliään huomattavasti, muuten japu menee menojaan!

2.Erä
Toiseen erään lähdetään japun 0-2 johdossa & kumpikin joukkue näyttää jatkavan samalla kokoonpanolla.

Aloituksen vie tälläkin kertaa KR & paine suuntautuukin heti aluksi japu päätyyn, kunnes PepeLaku sen kylmän viileästi riistää & vie paineen KR:n alueelle, jossa tämä kolmikko Famous, Roger & PepeLaku tekevät tuhojaansa & ottelun numerot muuttuvat jo 0-3!
00:32 0-3 PepeLaku Roger Famous

02:53 Hallinta on tasoittunut & KR on päässyt luomaa muutamat paikan jo kohti japun maalia, mutta vaaralliset paikat ovat jääneet luomatta.

Toinen erä on saatu päätökseen & erässä nähtiin vain yksi maali, joka sekin oli japun tekemä. Hallinta siirtyi kuitenkin suurinmilta osin KR:n puolelle & he pystyivät luomaan muutamia tekopaikkojakin. Erityisesti balotellia on ruokittu viisailla syötöillä & avauksilla

3.Erä
Kolmanteen lähdetään siis japun 0-3 johdosta! Paljon on KR:n tehtävä & otetta riskejä, jotta pisteitä irtoaisi mukaan! Aloituksen voittaa japu.

02:00 Paine on japun päädyssä & KR yrittää luoda maalintekopaikkoja, mutta jokainen laukaisu suuntautuu kohti uhrautuvaa puolustusta.

Ottelu päättyy japu 0-3 voittoon! KR hallitsi kolmannen erän alkua, mutta sitten japu ryhdistäytyi & otti hallinan takaisin itselleen! Loppujen lopuksi peli oli melko viihdyttävää katseltavaa!

Ottelun tähdistö:
*** japun nelikko
** Andi
* herrasmies pelaaminen!

Pelin topit & flopit:
Top-1: Famous, Roger & PepeLaku: Tämä kolmikko löysi itsensä hyvin pelin ohella & olivatkin yksi syy siihen miksi japu tänään voitoin vei.

Top-2: Andi: Piti joukkueen puolustusta edes jonkinlaisessa järjestyksessä & viljeli hyviä avauksia!

Top-3: Japu puolustusmuuri: Uhrautuvaa peliä jokaiselta jätkältä, mikä teki varmastikkin maalivahdin pelistä helpomman. Puolustus keräsi torjuntoja varmasti 2x enemmän kuin maalivahti!

Flop-1: KR:n maalinteko: Maalinteko tuntui takkuavan pelissä & pelejähän ei tunnetusti voiteta ilman maaleja!
Tuomari: Peltonen
Lisätty: 16.09.2012 20:44