Hokiolli 0+0=0
keppi 1+0=1
soopa 0+1=1
Wänämönen 0+1=1

Ottelu oli erittäin jännittävä alusta loppuun. Katsojiakin riitti. Ainoa miinuspuoli oli oikeastaan kiekon bugi, jonka mukaan peli alkoi suoraan toisestä erästä tilanteesta 3-3. :)

Alku oli pienoista MalPon hallintaa. Näin ollen Pawelec siirsi "futisjoukkueen" 1-0 johtoon Wertin oveliaasta keskityksestä. Gunner tasoitti ottelun hieman myöhemmin hienolla laukauksellaan. Ottelun kolmannen maalin teki MalPo, ja tarkemmin jälleen Pawelec. Maali oli kuin uusinta ensimmäisestä.

Toisessä erässä ei ihmeempiä syntynyt. Peli oli päästä päähän tyyppistä tasaista vääntöä.

Kolmannessa erässä Djbobo iski snipperillaan viimeisen niitin Jupiterin arkkuun ja peli oli sillä selvä. Näin ollen jatkoon selvitti tiensä MalPo, ja Team Jupiter jatkaa matkaansa kohti seuraavaa kautta. Toki Jupiterilla on vielä pronssiottelu käytävänään. Wänämöisellä on erityisesti kovat panokset ottelussa; hän haluaa voittaa toisen pronssin BL-mitalinsa rinnalle. ("[??@?Wanamonen??]?? Pronssia vielä voisi hakea, se BL-pronssi jököttää aika yksinäisenä")
Jupiter oli koko kauden erittäin vahva, eikä oikeastaan heikkoja pelejä tullut.

MalPon seuraava etappi on Kiekkoliigan finaali, johon vastaan asettuu voittaja parista Narrit - HC PU.