keppi 2+0=2
soopa 0+3=3
Wänämönen 0+0=0

FC MalPo - Team Jupiter 2-3 (0-0,2-0,0-3)

Ottelun alkaessa Malpon kotiareenalle yleisöä oli kertynyt kymmenkunta, mutta määrä kasvoi ottelun jatkuessa jatkuvasti, yleisöpiiikki taisi olla viidenkymmenen kieppeillä.

1. erä:
Maaliton

Tasaista vääntöä läpi erän, molemmilla pari kohtalaisen hyvää maalintekopaikkaa, mutta ei onnistumisia.
Paras tilanne Wertillä kun hän pääsee vetämään vaarallisesti 2vs1 hyökkäyksestä, mutta viuhuva kuti menee vähän ohi alanurkan.

2.erä:
1-0 Djbobo (1+0) Pawelec (0+1) mummo (0+1)
2-0 Djbobo (2+0) Pawelec (0+2) mummo (0+2)

Kun minuutti pelattu, niin Jupiterilla loistopaikka siirtyä 0-1 johtoon, malpopuolustus saa estettyä soopan ja hokiollin onetimeryrityksen.
Malpo kääntää pelin parilla nopealla hyökkäyksellä itselleen siirtymällä 10 sekunnissa 2-0 johtoon Djbobon maaleilla.
Allekirjoittanut ei näistä mitään voi sanoa kun kirjoitti raporttia eikä nähnyt Jupiterin maalille.
"prkl popo, aina se rankasee" kuuluu katsomon kommentit näiden maalian jälkeen.
Erän lopussa Smurffi tekee taitavan harhautuksen laidassa ja pääsee syöttämään Pawelecille mutta Jupiterin puolustus selvittää.

3. erä:
2-1 gunner (1+0) soopa (0+1) Ilppa (0+1)
2-2 gunner (2+0) Hokiolli (0+1) soopa (0+2)
2-3 Hokiolli (1+1) soopa (0+3)

Hienon hyökkäyskuvion pääteeksi gunner pääsee viimeistelemään kavennuksen tarkalla alakulmavedolla.
Pien tämän perään gunner iskee jälleen, peli tasan ja Jupsilla kova tatsi päällä.
Ratkaisu saattoi syntyä, kun Hokkari pääsi tekemään johtomaalin, katsomo repeää ja juhlii jo lähes varmaa jupsa-voittoa. Se on siinä! Jupsat voittavat Malpon ja siirtyvät ottelusarjassa 2-1 johtoon. Kestääkö Malpon hermot seuraavissa matseissa?

Tähdet annan koko Jupsajoukkoeella joka taisteli toivottoman tuntuisesta 2-0 tilanteesta tasoijin ja ohi.