Brutal KillersBrutal Killers 4 3 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Old & NotoriousOld & Notorious 53% 55% 52%
Brutal KillersBrutal Killers 46% 44% 47%
Molempien joukkueiden kauden toka matsi, Oldit vei avauspelissään tiukasti DIT:n 1-0 & Brutalit aloittivat kauden 2-2 tasurilla Team Saharaa vastaan.

Tasainen ja vähämaalinen ottelu odotettavissa ainakin omasta mielestä, katsomon n. 30 jannun joukosta otettiin muutama veikkaus mukaan:

3:15 ja stp vetäsee b-pisteelt ohi

05:53 0-1 kekki (stp) - laidasta kiekonriisto ja levitys kekille, veto lähti suht keskeltä hyökkäysaluetta alanurkkaan

Eka erä oli iha hyvännäköstä kiekotonta molemmilta, katsomon paskat jutut vei huomiota yksityiskohdilta.

2. erä

minsan kohilla porolta tolppaan ja 20sec myöhemmi myös hyvä tilanne BK:Lla

02:06 0-2 stp - kiekonriisto ja takanurkka soi

02:55 1-2 sambu2 (mumm, random) - 2vs1, huikee syöttö sambulta mummolle, sitte siinä väännettii hetki maaliedessä kunnes sai kuljetettua sisää

03:19 1-3 poro12 (kekki, stp) - ja taas päästii puolittaisee läpiajoo nopeilla syötöillä

3. erä, tuomari tuijottaa peliä parvekkeen lasin läpi tupakalla ja katsomo kärsii mutespecistä

05:11 1-4 stp (poro12)

Olliin tulosveto oikei ja muutenki hyvä peli, katsomon jonnejutut oli perseestä.