Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 3 2 2
Team SaharaTeam Sahara 4 2 3
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 56% 57% 65%
Team SaharaTeam Sahara 43% 42% 34%
Kiekkoliigakauden ensimmäinen ottelu ja jäällä tutussa punaisessa pelipaidassa kotijoukkue Metallurg Magnitogorsk ja vastassa nousija joukkue Team Sahara valkovihreässä peliasussa.

1 erä:

00:45 Ensimmäinen maalipaikka Saharalla jossa kiekko kauniisti Pudelle, veto jää vaisuksi.

03:30 Samsonov pääsee kokeilemaan pisteeltä mutta veska oli paremp tällä kertaa.

04:25 hakke kokeilee ja pude ripareissa

04:52 1-0 Samsonov (1+0) Kap (0+1) Jonkka (0+1) Kap vetää siniseltä ja Samsonov törkkää riparin sisään

Avauserä oli hieman tunnustelevaa peliä, pari maalipaikkaa molemmilla joukkueilla ja MM johtaa ansaitusti 1-0.

2 erä:

01:39 2-0 Kapadeus (1+0) Jonkka (0+2) Samsonov (1+1) 3VS1 tilanne jossa Kapadeus pääsee kuljettamaan kiken tyhjiin.

03:06 3-0 Jonkka (1+2) Kap (0+2) Samsonov (1+2) Kaunista siirtelyä, Jonkka tällää suoraan Kapin passista kaukaa sisään.

03:52 4-0 Samsonov (2+2) Kapadeus (1+1) Jonkka (1+3) en nähny

04:18 4-1 ssamu (1+0) hakke (0+1) jony (0+1) ssamu punnertaa väkisin pakkejen välistä ja laukoo tarkasti kavennuksen.

05:51 5-1 Kapadeus (2+1) Samsonov (2+3) Samso ja Kapa pitävät kiekkoa kulmassa ja Kapa luikertelee helpon näköisesti maalille ja kuljettaa tyhjiin

Toisessa erässä MM:n peruspeli alkoi rullaamaan paikoittain ja tulos näkyy taululla, selvästi parempi joukkue johtaa 4 maalilla kun lähdetään viimeiseen erään.

3 erä:

02:22 5-2 jony (1+1) ssamu (1+1) hakke (0+2) Kaunis veto viivalta.

05:24 6-2 Samsonov (3+3) Kapadeus (2+2) Kap (0+3) jälleen avautuu helposti Sahara puolustus, parilla syötöllä Samsonoville vetopaikka eikä mies erehdy.

Team Saharan ensimmäinen peli Liigassa päättyy tylyyn 6-2 tappioon, parannettavan varaa löytyy joukkueen otteista ottamatta punakoneelta mitään pois.

*** Samsonov: joukkueen jokaisessa maalissa mukana ollut hyökkääjä ei selittelyjä kaipaa
** Kap: punakoneen alakerrassa kiitettävän ottelun häärinyt Kap ei voinut kummallekkaan vastustajan maalille mitään, hieno ottelu.
* ssamu: jäi hieman yksin hyökkäyspäässä, teki sen minkä pystyi, annettakoon miehelle yksi tähti.