1. Erä

(2:32) Tasaista vääntöä on ollut, ja JPK on saanut yhden ihan hyvän tilanteen.

(3:48) JPK ollut hyökkäävämpi ja SHT puolustavempana osapuolena.

(5:16) *** Icing by JPK

(5:28) Veksa pääsee laukomaan veskan edestä vapaasti, mutta maalivahti torjuu kiekon ohi.

1. Erä päättyy.

Tasaista kamppailua, erän alkupuolisko oli JHT:n hyökkäävämpää hallintaa ja loppupuoli SHT:n hyökkäävämpi puolisko, peli voi päättyä miten tahansa.

2. Erä.

(1:00) Veksa laukoo b-pisteeltä, mutta veskari torjuu eteensä, Nesu tulee blokilla päälle, mutta
veskari saa torjuttua senkin kimmokkeen.

(2:48) Zibbi laukoo b-pisteeltä, mutta menee vähän ohi.

(3:00) Rnd ja Nesu syöttää, Zibbi tekee johtomaalin 1-0! Hienoa painostusta Siniviiva HT:lta

(3:00) Surrender ja Roger kentälle Käpytikka ja Samila vaihtoon.

(4:12) Kanerilla luodaan hyvä paikka maalineteen, mutta veto kilpistyy veskariin.

(4:57) Jagr laukoo b-pisteeltä veskari yrittää torjua, Veksa ohjaa, tyhjään maaliin, mutta ohjaus menee juuri ja juuri yli!

2. Erä päättyy.

Siniviiva HT pääsi nopeasti johtoon ja piti kiekkoa hallussa, mutta JPK:lla oli hyvät mahdollisuudet tasoittaa peli,

3. Erä.

(3:08) SHT pitänyt kiekkoa ja pelannut hyvää lyhyt
syöttöpeliä, ja neliö toimii hyvin ja veto,
zibbi ja kaner syöttäjinä Rnd tekee maalin.

(4:07) Zibbi syöttää Kanerille joka jatkaa, Rnd:lle ja maali, nopea vastaiskuhyökkäys.

(4:12) Kaner syöttää ja Rnd tekee, tämä on ryöpytystä tämä ei ole isku vyönalle tämä on isku maaliin!! 4-0!!

(5:37) Rnd syöttää Kanerille, joka jatkaa Zibille, veto b-pisteeltä ja maali 5-0!

(5:46) Zibbi ja kaner syöttää, Rnd maalaa, ei kerinny ees nähä kun kiekko on jo repussa..

3. Erä päättyy.

Siniviiva HT Hallitsi peliä suvereenisti, ja JPK sai vain vastaiskuja kolmannessa erässä, ansaittu voitto Siniviivoille, ja pisteet jäivät Siniviivojen kotiareenalle, JPK:n pitää parantaa peliä huomattavasti jos mielivät voittaa pelejä jatkossa.