Last PeriodLast Period 4 1 4
Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet 44% 34% 40%
Last PeriodLast Period 55% 65% 60%
Jahva puut versus. Viimmeiset menkat on valmis alkamaan ja kiekko putoo jäähän! Varsinainen kiekkotrilleri on luvassa kuten tämän päiväinen Suomi - Slovakia!

Alkaa yllättävästi kun heti erän alkuun ajassa 01:01 Liskis latoo Jahvaset puut 1-0 johtoon. Maaliin syöttäjiä seksipommi ja Purfect.

Ja sieltä pikkukikkailun päätteksi syntyy tasoitus ajassa 02:52 1-1 Daegonin lavasta ja avustajina maaliin Antsu, sekä Riski.

Tilanteessa 1-1 erätauolle. Kahviosta uunituoreita mamman tekemiä lihapiirakoita!

Ja ajassa 02:07 Roope Riski antaa käsien vispata ja kuljettaa kiekon maaliviivan yli! Johtomaaliin syöttäjinä pakis ja Antsu. Jalat kävivät kun Pihlströmin Antilla!

Lisää pökköä pesään täräyttää Daegon ajassa 03:09 ja syöttäjiä myös tähän maaliin Antsu ja Riski.

Hattuja lentää kentälle ja verkot humiset ajassa 04:18 kun Daegon lataa, syöttäjänä jälleen Antsu myös pakikselle merkataan syöttöpiste.

Tilanteessa 1-4 erätauolle.

Ensimmäiset 3 minuuttia pyörinyt vallan mainiosti Jalattomien päädyssä, mutta maalia ei ole vielä toistaiseksi syntynyt.

Maalia ei synny, joten ottelu päättyy lukemiin 1-4!

Vallan väsynyt raportti, mutta eisen väliä!