SinappikoneSinappikone 51% 51% 50%
ColtsColts 48% 48% 49%

0.37 Ubeli ja Jamsu 2vs1 tilanteessa, Ubeli laukoo b-pisteeltä moken patjoihin.
1.53 Jusaa hakee Klaasia takatolpalta, mutta kiekko menee tämän lavan yli.
2.18 0-1 Jusaa (Klaas) Colts pääsee hieman varkain yv-hyökkäykseen, Klaas passaa ja Jusaa tällää kiekon reppuun.
2.34 1-1 Ubeli (Jamsu, Sanfor) ei ehtinyt messiin, nopea kuitti ja kiekko ainakin
3.25 1-2 Klaas (Marquez, Topham) Klaas tällää 3vs2 tilanteen lopuksi kiekon läheltä toistamiseen ohi sinappi-moken.
3.54 Klaas ja Marquez 2vs1 tilanteessa, Klaas laukoo, mokke torjuu kohti kulmaa ja Marquez missaa irtokiekon niukasti.
4.27 1-3 Marquez (-) kovaa myllyä maalin edessä, kiekko jää täysin vapaaksi ja Marquez tällää sen kenenkään estelemättä maaliin.
5.37 1-4 Marquez (Klaas) Klaas riistää kiekon Sanforilta omalla sinisellä, lähettää Marquezin puolittaiseen läpiajoon ja tämä tällää b-pisteeltä jälleen kiekon tarkasti yläkulmaan.

Hieman yllättäen Colts pisti Sinapit täysin polvilleen avauserässä iskemällä äärimmäisen kovalla prosentilla kiekkoja reppuun.

6.43 Jusaa pujottelee komeasti läpi sinappipuolustuksen ja laukoo, veska torjuu ja irtokiekko kimpoilee pelaajista tolppaan ja lopulta *** violent behavior by Klaas
7.30 Marquez laukoo b-pisteeltä, tällä kertaa sinappimokke koppaa kiekon.
8.11 Klaas pääsee alhaalta laukomaan b-pisteeltä, mokke koppaa.
8.35 Sanfor laukoo aloituksesta b-pisteeltä, mokke torjuu.
8.53 1-5 Marquez (Klaas) paha menetys Sinapeille omalla alueella, Klaas passaa ja Marquez tykittää tolpan kautta hattutempun.
10.21 Ubeli passaa loistavasti kulman kautta Jamsulle maalin eteen, mutta pakki ehtii estämään varman maalin.
10.52 Ubeli passaa kulmasta Jamsulle tyhjiin mutta jotenkin tämä saa vielä kuljetettua kiekon tolpan väärältä puolelta. Tämän jälkeen Jamsu vielä laukoo tolppaan.
11.12 Marquez ampuu b-pisteeltä vastahyökkäyksen päätteeksi, mutta tällä kertaa ohi maalin.
11.29 Jamsu vetää b-pisteen kaarelta ruuhkan takaa pienehköstä kulmasta, mokke on oikeassa paikassa sijoittuneena.
11.37 1-6 Klaas (-) Coltsien vastahyökkäys päättyy Klaasin iskiessä kiekon reppuun.
11.50 2-6 Sanfor (Ubeli, Jamsu) ei ehtinyt nähdä.

Sama meno jatkui, Colts hyökkää tosi vaarallisesti eikä Sinapeilla ole ollut juuri jakoa viimeistä paria minuuttia lukuunottamatta.

12.25 3-6 Jamsu (-) Jamsu passaa maalin takaa Ubelille, joka niittaa vanhanaikaisella etukulmasta kiekon reppuun, mutta maali merkitään Jamsun nimiin.
14 minuuttia täyttyy, Sinapit hakee kovasti lisäkavennusta, mutta vaarallisia paikkoja ei synny.
14.45 Ubeli hakee Jamsua maalilta, kiekko pomppaa vaarallisesti pakin jaloista, mutta veska näkee sen. Jatkotilanteesta Sanfor MYLLÄÄ komeasti!
15.31 Jamsu laukoo maskin takaa, ei maalia.
15.50 Ubeli kynäilee ja kiekko on jo mennä maaliin, mutta nyt ei käy tuuriakaan mukana vaan jotenkin pakki pääsee sorkkimaan ja häiritsemään Ubelia.
17.05 Marquez laukoo terävästi, veska torjuu.

Viimeisessä erässä Sinapit paransi peliään selvästi, mutta Coltsin hankkima etumatka oli liian iso vuori kiivettäväksi. Coltsilta erittäin hyvä ja tasapainoinen ottelu ja ansaittu voitto.