Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 4 6 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Huittisten HuimaHuittisten Huima 57% 53% 59%
Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 42% 46% 40%
Noniin eli tosiaan 2. divisioonan ottelu huittisten huima vastana pohjolan titaanit alkamaisillaan. pohjolan titaanit on sarjataulukossa 11. ja huhu 5.
poti on voittanut kaksi edellistä otteluaan tyrmäystä ja sinappikonetta vastaan. odotan tiukkaa kamppailua, mutta uskon titaanejen vireen jatkuvan ja Karlin johdolla ottavat 2-3 voiton.

POPPAMIES kertoo seuraavaa: "tiukka vääntö, kääntyy potilla uuden taistelutahdon myötä mikä on kantautunut nyt joukkueeseen, kuitenkin avausmaalin merkitys tulee olemaan uskomattoman suuri, sen sanon vain että avausmaalin tekijä voittaa 5-2."

ja samalla pelin ensimmäinen maali näkee päivänvalon kun vipsu kiepauttaa vanhanaikaisella lukemiksi 0-1 vain 55 sekunnin pelin jälkeen.

vipsu iskee lukemat jo nollaan kahteen kun kaksi minuuttia on peliä pelattu. tähän syöttöpisteet merkattiin karlille ja milihlle.

ensimmäiselle erätauolle poistutaan vierasjoukkueen 0-2 johdossa. josko seuraavassa erässä kotijoukkuekin avaa maalihanat.

minuutin korvilla topa pääsee laukomaan vapaasti, topa vetää takakulmaa kohti, mutta maalivahti venyttää eteen. erän puolivälien tienoilla lucille pelataan paikka maalin eteen mutta mies ei saa limppua verkkoon. vielä erän lopulla vipsu pääsee vapaasti yrittämään, mutta hänkään ei osu tolppien väliin. samoissa lukemissa pelaajat poistuvat pukukoppeihinsa miettimään taktiikoita viimeiseen erään.

kolmas erä ei puoleenväliin mennessä ole kummempia tarjonnut. kolmannessakaan erässä ei maaleja nähty joten vipsun ekan erän maalit jäävät ottelun ainoiksi. ansaittu voitto potille ja voittoputki jatkuu vaan.