EuropeEurope 3 4 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Fc KilpailijatFc Kilpailijat 55% 45% 58%
EuropeEurope 44% 54% 41%
Kauden 1/2012 ensimmäisen jakson deadline lähestyy nopeasti ja nyt mittaa toisistaan ottavat Liigan häntäpäässä majailevat FC Kilpailijat ja Europe.
Perinteikkäät joukkueet ovat aloittaneet kauden vaisuhkosti ja sijailevat punaisella alueella - sijoilla 11 ja 12. Siksipä tätä ottelua voidaankin kutsua neljän pisteen otteluksi; kamppaillaan tärkeistä pisteistä molemmille joukkueille.
Oma veikkaus: 4-2

1.ERÄ

1:12 Maddenille avautuu hyvä vetopaikka, mutta Europemolari pysäyttää tulisen kudin.

1:43 Kilpurit pyörittävät armottomasti, mutta tälläkertaa molari torjuu Clymerin vedon.

5:50 0-1 Endure (Neeppa, Juhaldo7)
Vapauttava avaus Neepalta 2v1:seen ja Enduren tiukka kuti takakulmaan vie Europen 1-0 -johtoon

Varsinkin ensimmäisen erän alkupuolisko oli selvää Kilpurimyllyä ja paikkojakin syntyi. Hieman hermoillen toiminut Europepuolustus saikin kiittää onneaan että nollat pysyivät taulussa. Hyvän ja nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Europe teki kuitenkin tärkeän avausmaalin.

2.ERÄ

0:20 1-1 Osmond (Madden, Lius)
Heti erän alkuun Madden antaa hyvän vetopassin Osmondille hyvälle laukaisusektorille ja tasoitusmaali syntyy.

1:02 2-1 Osmond (Madden, Lius)
Samat jätkät asialla kun johtomaali väännettiin - jälleen hyvä syöttö Osmondille ja hyvä veto häkkiin.

2:50 Endure nousee maalinkulmalle, mutta kovan vedon pelastaa Kilpurivahti.

3:25 Jälleen Osmondille pelataan hieno paikka, mutta keskeltä lähtenyt veto ei löydä tietään maaliin.

3:35 3-1 Lius (Madden)
Lius saa kiekon lähelle alab-pistettä ja veto pomppaa veskarin kilpikäden kautta häkkiin ja tekee Europen olon vieläkin tukalammaksi.

Jälleen Europe oli pahasti unessa kun toinen erä pyörähti käyntiin - ja tällä kertaa vihu rankaisi. Kilpailijat hankkiutuivat hyville laukaisupaikoille - jonne helposti pääsivätkin - ja rankaisivat kolmesti. Europe ei saanut Kilpureiden hyökkäystä kuriin ja näin ollen tilanne ryöstäytyi jo ehkäpä ratkaisevan suureen 3-1 -tilanteeseen.

3.ERÄ

0:42 4-1 Osmond (Clymer, Lius)
Jälleen oiva syöttö Osmondille joka tykittää etukulmasta sisään ohi sivuttaisliikkeessä olevan Europeveskarin.

1:16 4-2 Neeppa (mvee, Endure)
Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi mvee napauttaa syötön Neepalle joka ratkaisee tarkalla ja kovalla kudilla takanurkkaan.

1:35 5-2 Clymer (Lius, Osmond)
3v2-hyökkäys->kiekko pelataan Clymerille alas joka tekee kylmän etukulmakuljetuksen. (Ja pilaa samalla nuijjan tulosvedon!)

5:39 Kilpurit yrittävät hienoa vanhanaikaista, mutta kiekko ei uppoa sisään.

Tuomarin silmään tulos vaikutti aivan oikeudenmukaiselta - Kilpailijoiden hyökkääminen oli monipuolista ja rohkeaa. Toisessa erässä maalihanat aukesivat ja myös innostus lisääntyi. Tämä tosin näkyi toisinaan alivoimatilanteina omassa päässä, mutta ei ratkaisevasti, jottei ottelua olisi viety FCK:n nimiin. Europe ei saanut kuriin vastustajansa ryöpytystä missään erässä, eivätkä he näin ollen ansainneetkaan pistettäkään illan ottelusta.