Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 5 4 6
Huittisten HuimaHuittisten Huima 1 5 1
Pohjolan TitaanitPohjolan Titaanit 44% 43% 45%
Huittisten HuimaHuittisten Huima 56% 56% 54%
Jännittävä trilleri on alkamaisillaan. Vastakkain ovat Pohjolan Titaanit ja Huittisen Huima. Pelissä on paljon panoksena sillä Karl saa 1 pelimerkin, jos hän tekee 3 maalia. Tuomarin arvostelevat kiikarit tähtäävätkin tässä ottelussa Karlia päin.

1 Erä

1:10 Karlilla tärisee käsi ja hän syöttää suoraan Hein lapaan.
2:12 0-1 by Metrak, Metrak pääsee laukomaan tyhjiin.
4:24 Karl onnistuu jalkakynässä ja pääsee Metrakin ohi!
5:28 0-2 by Metrak (Hei) En nähnyt maalia koska Facebook.

Ensimmäinen erä oli selkeästi HuHu:n hallintaa. Pohjolan Titaaneilla selkeitä vaikeuksia päästä omasta päästään pois ja vielä suurempia vaikeuksia saada minkäänlaista pyöritystä Huittisen päätyyn.

2 Erä

3:13 by Metrak (Lucci,Topa) Hattuja! Maali meni jälleen ohi.
3:55 Karl vetää avopaikasta aivan maalin vierestä mutta kuinka ollakaan maalivahti torjuu tämän yrityksen.

Sama meno jatkui toisessa erässä. PoTi sai kuitenkin rakennettua hieman enempi maalipaikkoja kuin ensimmäisessä erässä.

3 Erä

1:23 Hei:llä hyvä vetopaikka, mutta ei uppoa
1:45 Metrak koittaa b-pisteeltä, ei mene
2:00 Jälleen Hei:n vuoro vetäistä b-pisteeltä, maalissa on varmasti Zoltan Hetenyi kun ei uppoa vieläkään!
3:59 0-4 by Hei (Topa,Metrak) Topa tarjoilee Heille, ja laukaisu uppoaa etukulmasta verkon pohjalle.
3:10 Hei puolittaisessa läpiajossa, koittaa vetäistä mutta ei uppoa.
4:23 0-5 by Hei (Lucci,Metrak) Ohi meni...

Viimeisessä erässä PoTi:n peli hajosi totaalisesti ja HuHu: pääsi rauhassa rakentamaan omaa hyökkäystään.