IHT GuerrillasIHT Guerrillas 1 2 2
KärkiryhmäKärkiryhmä 4 6 4
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 49% 47% 58%
KärkiryhmäKärkiryhmä 50% 52% 41%
noniin tosiaan elikkä elikkä alkamassa 2 divisioona ottelu iht guerilas vastaan kärki ryhmä. iht löytyy sarjataulukossa sijalta 8. kun taas kärkiryhmä lojuu sarjataulukon viimeisenä. IHT voittanut viisi viimeistä peliään, niissä maaliero hurja 29-3. jatkaako iht hurjaa menoaan vai ottaako kärkiryhmä avauspisteensä, aika näyttää. ja tosiaan nämä joukkueet ovat jo kerran kohdanneet tällä kaudella, kyseinen ottelu päättyi gorillojen 0-5 voittoon.

aloitus kokoon panot ovat seuraavat

IHT: helkkis - immot - tobo - tulppa
KR: balotelli - börre - surrender - tyfon

noniin ja ensimmäiseen erään

ensimmäinen erä pelattu ja se ei kummempia tarjonnut, 0-0 tilanteessa toiseen erään

toisen erän alussa börrellä hyvä paikka maalinedestä siirtää kärkiryhmä johtoon, mutta maalivahti torjuu

noniin ja sitten ajassa 9:48 nähdään ottelun avausmaali, kun immot siirtää joukkueensa 1-0 johtoon helkkiksen syötöstä. ja näissä lukemissa kolmanteen erään

kolmas erä ei tarjonnut enempää maaleja joten 1-0 jääköön ottelun lopputulokseksi.