PiratesPirates 4 2 3
Elite RazorElite Razor 4 4 5
PiratesPirates 48% 57% 48%
Elite RazorElite Razor 51% 42% 51%
Hyvää iltaa! Alkamassa jännittävä 1.divariottelu täältä pahamaineisesta Piraattiluolasta. Pirates kohtaa ikuisen ystäväni ja todella kovan jari"kunq"litmanen -fanin Koz:n joukot. Eli kyseessä siis Pirates- Elite Razor. Piratesilla alla 5-3 voitto Predan armeijasta, kun taas Elite Razor on hävinnyt edellisen kamppailun 1-4 lukemin aavikkojengille.. Ottelusta odotan maalirikasta ja erittäin hikistä vääntöä. Tulosvetoon blohtonen lyö Piraattilaumalle 4-3. Lähtekäämme siis seuraamaan ottelua!

1.erä:

00:00 - Kokoonpanot näyttävät aika tavalliselta, ei suurempia muutoksia. Piratesilta kaukaloon astelevat: naniwaa-westiwaa-kohiswaa-deez, toiselta puolelta kenttää näyttäisi olevan sähköinen nelikko: Plaz-Juus0-Typho-Alem.
00:39 - 1-0 by naniwaa (1+0) westiwaa (0+1) - nanille pelataan kiekko maalin edustaan josta tämä maalitykki ei erehdy. Limppu maaliin ja 1-0 taululle.
01:03 - 1-1 by Typho (1+0) Juus0 (0+1) goalkeeper (0+1). Jännittävä alku, Typho sivaltaa komean kudin ohi merirosvovahdin!
01:18 - 1-2 by Plaz (1+0) Typho (1+1) - Typho passaa Plaz:lle, joka nousee maalin kulmalta ja sivaltaa kiekon takakulmaan. Maalirikas peli tulossa...
02:03 - ER pyörittää peliä hyvin Piratesin päädyssä.
02:35 - KARMAISEVA VIRHE ER:N SINIVIIVALLA JA PLAZ ON LÄPI
02:40 - maalivahti hoitaa kylmänviileästi!
03:09 - westin hyvä veto, mutta maalivahti ottaa kopin.
03:48 - Juus0 syöttää laidan kautta suoraan oman maalin eteen, Pirates pääsee laukomaan hyvältä mestalta mutta ei uppoa.
04:13 - Plaz:n loistava syöttö löytää maalin kulmalle hiipineen Typhon, joka yrittää laukoa etukulmasta sisään... Maalivahti torjuu.
05:11 - Typho kikkailee kulmassa ja Tamin sanoin:"Four passes break any defence", muutama nappisyöttö ja päästään loistavalle maalintekopaikalle mutta tällä kertaa maali jää tekemättä.
05:45 - Pirates painaa kovaa Elite Razorin pääddyssä.

saves: 4-4 poss: 48-51

Vauhdikas ensimmäinen erä takana, tiukkaa vääntöä ja 3 maaliakin nähtiin. Raportinkirjoittajan sormet syyhyävät ja peli on tiukkaa. Lähdetään seuraamaan toista erää!

2.erä:

00:00 - Pirates voittaa aloituksen!
00:51 - Plaz nousee maalin kulmalta ja laukoo, mutta deez kerkeää mailoineen väliin.
01:42 - nani laukoo, maalivahti antaa riparin ja Elite Razorin äijät hoitavat tilanteen.
02:10 - Pirates jatkaa kovaa myllyä Elite Razorin päädyssä.
02:35 - pari hyvää autopassia, jonka jälkeen Plaz pääsee hyvään mestaan, ei uppoa.
02:45 - vastaanvanlainen tilanne kuin edellinen nyt ER:n päätyyn, ei uppoa.
02:55 - karmaiseva menetys deeziltä oman maalin takana, Typho pääsee maalin edustalle aivan yksin. Maalivahti hoitaa.
04:12 - 1-3 by Typho (2+1) Plaz (1+1) Juus0 (0+2) - Juus0:n hyvän avauksen jälkeen Typho pääsee sivaltamaan todella tarkan kudin b-pisteeltä alakulmaan. Komia laaki!
05:02 - ER saa 3vs1-hyökkäyksen, mutta westiwaa hoitaa.
05:52 - violent behavior by westiwaa - westiwaa pääsee hyvälle maalintekopaikalle, mutta ER:n maalivahti pelastaa.
05:52 - by naniwaa "****** MITKÄ VESKAT"
06:00 - TÖÖT

saves: 2-4 poss: 57-42

Korkeatempoinen 2.erä takana! Pienet taukowinet ja peli jatkukoon. Nouseeko Pirates vai kestääkö Elite Razorin puolustus loppuun asti?

3.erä:

00:00 - Plaz voittaa aloituksen.
00:14 - westiwaa laukoo hyvältä etäisyydeltä, mutta Juus0 blockaa!
00:34 - KLOP
00:40 - Piraatit painavat kovaa päälle.
00:47 - 1-4 by Typho (3+1) Plaz (1+2) Juus0 (0+3) - Plazilta jälleen kerran loistava syöttö Typholle joka pääsee rauhassa viimeistelemään 1-4 -maalin.
01:01 - Plazille hyvä paikka, ei maalia.
01:22 - 2-4 by naniwaa (2+0) kohiswaa (0+1) - kohis pelaa nanille hyvän mestan josta tämä Etelä-Suomen Milan Lucic ei erehdy.
01:30 - KLOP ER:n päädyssä.
02:06 - Piraatit lagailevat, mutta Plaz ei tätä huomaa ja laukoo. Ei maalia (onneksi).
02:18 - 3-4 by naniwaa (3+0) kohiswaa (0+2) westiwaa (0+2) - Milan Lucic, ei taaskaan erehdy ja Piraatit kaventavat. Huhhuh, tiukka matsi!
03:09 - icing by Elite Razor - kovaa painetta antaa Pirates..
03:55 - pyöritys jatkuu
04:23 - Pirates ottaa violentit Juus0:n pelattua kiekon maalivahdille.
04:36 - Plaz veivaa koko Piratesin puolustuksen kahville, mutta viimeistely ontuu.
05:27 - nani syöttää kohikselle hyvään paikkaan, mutta maalivahti ottaa löysän kudin kiinni.
05:56 - icing by Pirates - selkäranka on katkaistu.
05:59 - 3-5 by Typho (4+1) - suoraan aloituksen jälkeen kuljetus maalille ja kuti verkon perukoille!
06:00 - TÖÖÖÖÖÖT, peli on päättynyt. Elite Razor hoitaa homman kotiin! 3-5 lopputulos!

saves: 3-5 poss: 48-51

3.erä tarjosi viihdettä ja maaleja. Peli oli ennen kaikkea erittäin yleisöystävällinen ja ihan mukava seurata!

*** Typho - jäätävän hyvällä prosentilla viimeisteli maalit. Tämän illan tähti!
** Plaz - ilman Typhon neljää maalia, varma ykkösvalinta. Todella hyvä peli-ilme läpi ottelun, 10 pistettä ja papukaijamerkki!
* naniwaa - piti Piratesin pelissä mukana, hyvä peli mutta kun se ei vain aina riitä!

Ottelun parhaan pelaajan kommentit pelistä:"helppoohelppoo", nöyrä kaveri!