HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - Smokin Trees & Strokin 3sSmokin Trees & Strokin 3s 1-1

maaliton

Todella vahva alku molemmilta joukkueilta, paikkoja oli puolin sekä toisin mutta maalit jäivät uupumaan. Erikoismaininnan saa Lupaschuk erinomaisesta avauksesta erän puolessa välissä. Silmäniloa.

02:01 Lupaschuk (Lehtis)
Vau. Lehtis laittaa laidasta kovan 20sentin korkean vetopassin maalinkulmalle jossa Lupaschukin ei tarvitse kuin kuljettaa kiekko sisään.

RoikkuLämy lähti selvästi pirteämpänä toiseen erään, Smoking Trees ei kertakaikkiaan päässyt paikkoihin.
Katsotaan mitä kolmas erä tuo tullessaan, odotettavissa on että RoikkuLämy ei ilmaista voittoa saa!

05:28 squirtz (axu, Kutri)
squirtz ylittää siniviivan, pääsee pisteen takaa laukomaan ja takanurkka helisee!

Kolmanteen erään Smoking Trees herää talviunilta (johtuneeko siitä että General Manager SamiSalo6 puuttui joukkueen toimintaan vai mistä?). Smokinit hallitsi erää, mutta paikkoja oli silti vaikea luoda, kiitos RoikkuLämyn puolustuspelin. Yksi paikka riittikin ratkaisuun ja peli päättyi tasapeliin 1-1!

Siili kiittää! Anteeksi mahdollisisti kirjotusvirheistä!
Tuomari: Silpuri
Lisätty: 07.03.2012 20:47