SinappikoneSinappikone 1 3 7
HC TyrmäysHC Tyrmäys 41% 37% 31%
SinappikoneSinappikone 58% 62% 68%

Maaliton

Erän alku ja loppu olivat melkoisen tasaista puurtamista ja ensimmäistä edes puolittaista tilannetta saatiin odotella toiselle minuutille kunnes 2vs1:n myötä ubeli syöttää cobbapopille, joka tosin ei onnistu iskemään kiekkoa sisään. Pari minuuttia myöhemmin on ubelin vuoro yrittää vetoa b-pisteen tienoilta, mutta maalivahti kourii kiekon ja päättää myös pitää sen. Erän paras paikka tulee ajassa 5:01 ja sekin myös Sinappikoneelle pölön päästessä kiekon kanssa maalialueelle, mutta viimeiset askeleet olivat ylivoimaisia, eikä vetokaan irtoa ja varmalta näyttänyt paikka kuihtui kasaan.

Maalitilanteet menivät Sinapeille 0-2 ja noin muutenkin enemmän heidän tahdissa edettiin.

0:11 0-1 cobbapop (ubeli)
3:31 0-2 cobbapop (ubeli pölöhö)
5:43 1-2 Hjerpe (Poirotti)

Sinappikone otti varsin vahvan alun, kun cobbapopin ja ubelin pyörintä b-pisteen tuntumassa johti lopulta maaliin suoraan maalivahdin edestä lähietäisyydeltä. Hieman myöhemmin ajassa 2:04 on pölöhön vuoro koittaa vetää aivan edestä, veto lähtee tällä kertaa, mutta maalivahti korjaa kiekon talteen varmasti. Erän puolivälissä nähdään vahvaa suorittamista vaihtojen myötä ja Tyrmäys pelaakin hetken miehen ylivoimalla sanforin ja Septicin ihmetellessä menoa penkiltä käsin.

Ottelun toinen maali tulee niin ikään pienen pyörinnän päätteeksi; ubeli ja pölöhö pääsevät osittaiseen 2vs1:een, mutta eivät saa oikein rakennettua paikka ja tilanne on jo kuhitumassa kasaan kunnes cobbis saapuu toisesta aallosta ja niittaa häkin. Tyrmäyksen puolustuspelaaminen oli hieman kehnoa ja paikoin jopa 1vs3 maaliin johtaneessa tilanteessa. Maali vaikutti myös hieman herättelevän Tyrmäystä ja he saivatkin parit 2vs1:set aikaseksi, mutta mitään sen kummempaa niistä ei syntynyt. Painostus ja hallinta siirtyi kuitenkin erän loppua kohti vahvasti Tyrmäykselle ja sen myötä myös ansaittu maali nähtiin ajassa 5:43, kun pienen väännön ja 2vs1:n jälkeen Hjerpe sijoitti kiekon sisään Poirotin syötöstä.

Erä oli hallinnan ja tilastojen puolesta toki täysin Sinappien, mutta kenties minuutti lisää ja Tyrmäyksen vahva painostus olisi johtanut toiseen maaliin.

1:00 1-3 pölöhö (ubeli Septic)
2:30 1-4 cobbapop
5:28 1-5 ubeli (pölöhö Septic)

Ihan tasasesti mentiin alku ilman sen suurempia paikkoja, mutta sitten jo minuutin täyttyessä onkin pölöhön vuoro onnistua vihdoin maalinteossa. Maali meni vähän ohitse allekirjoittaneelta, mutta Tyrmäyksen pelillinen selkäranka vaikutti pitkälti katkenneen maalin jälkeen. Luvassa oli Sinappikoneen melkoista myllytystä ja Tyrmäyksen yritykset luoda samanlaista viime erän painetta eivät onnistuneet.

Lopullisesti homma ratkeaa cobbapopin maaliin erän puolivälissä, Saslik menettää kiekon hänen karvatessa voimakkaasti b-pisteen tienoilla ja maalivahdilla ei ole mitään mahdollisuuksia. Saslik toimii vielä pariin otteeseen Tyrmäyksen epäonnensoturina Sinappien onnistuessa karvaamaan häneltä kiekon, mutta maaleja näistä ei nähdä mm. pölöhön epäonnistuessa läpiajossa. Sinappikone vei peliä loppuun asti ja kävipä ubeli myös tekemässä maalin vahvan pyörityksen päätteeksi.

Erä oli lähinnä muodollisuus ensimmäisen maalin jälkeen.
Tuomari: bobbobbob
Lisätty: 06.03.2012 02:01