Elite RazorElite Razor 0 1 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks 53% 57% 58%
Elite RazorElite Razor 46% 42% 41%
Maanantai-ilta 23:57 ja kiekko.tk peli alkamassa. Nähtäisiinkö pelisilmä-Kaarrolta jokunen ratkaisu viihdykkeeksi?

Ankkojen lepsua pelailua ekassa erässä, ER pyörittelee hyvin ja tekee 3 maalia (myös kauden tuurikiintiöstä vähennetään yksi osuma) Kolmas maali läpiajosta Hlinkalle, pakki ei oikein ollut hereillä.

Paikka olisi ollut iskea 0-4 onetimerista ja sinetöidä peli, mutta Rubion blokki taisi tulla väliin viimehetkellä.

Kaarron maalin jälkeen (syöttö neliön läpi ja komea laukaus sektorin ulkopuolelta) ER paskoi housuun ja etenkin 2. ja 3. erän hyökkääjät olivat ottelun lampaita ER:n puolelta. Ankat pyörittivät ensimmäisen maalinsa jälkeen loppupelin, mutta se ei riittänyt. Pisteet jäivät tällä kertaa Razoreille.

Man of the Match: Juus0. Loistava peli tältä puolustajalta. Hoiti useamman yv-hyökkäyksen tyylillä kotiin ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon.
Tuomari: Alora
Lisätty: 06.03.2012 00:31